Με νέο προπονητή …( TAMEIO – 4,72 )

Dealer

Καλησπέρα φίλοι μου,

Πολλές επιλογές προσφέρει το σημερινό πρόγραμμα, με νέο προπονητή θα παραταχθεί η Μπορντό, μόνο με νίκη ελπίζει η Νόρντζελαντ για την εξάδα, ανεβαίνει η Βιγιαρεάλ.

Τελευταία αγωνιστική στην Δανία, η Βεντσάισελ θα παίξει στα μπαράζ παραμονής, δεν έχει νίκη στα πέντε τελευταία ματς. Η Νόρντζελαντ χρειάζεται νίκη για να μπει στην εξάδα(μπορεί να μην της φτάσει). Είναι ανώτερη οι φιλοξενούμενοι, σκοράρουν με ευχέρεια, έχουν 7/8 over 2.5 στο πρωτάθλημα.

Φινάλε της κανονικής περιόδου έχουμε στο Βέλγιο, η Σιντ Τρούιντεν θέλει μόνο νίκη για να μπει στην εξάδα, η Γάνδη θα παίξει για δύο αποτελέσματα καθώς της αρκεί και η ισοπαλία. Υπερβολικά ψηλά βρήκα το Under 3.5 το οποίο θα μπει στις επιλογές μας καθώς θεωρώ πιο έμπειρη ομάδα την Γάνδη καθώς δεν την συμφέρει το σκορ να πάει σε υψηλό σκορ.

Η Οσασούνα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, είναι από τα φαβορί για την άνοδο. Είναι αξιόπιστη εντός έδρας, έχει 12-2-0 με 22-6 τέρματα. Η Μαχαδαόντα στηρίζεται στην έδρα της για την παραμονή, παραπαίει εκτός έδρας, έχει 3-2-9 με 13-22 τέρματα. Σε οριακά ανεκτή απόδοση ο άσος, μπαίνει στις επιλογές μας.

Η Σαρλερουά δεν προλαβαίνει τα πλέι οφ, είναι δυνατή εντός έδρας, έχει 7-3-4 με 21-16 τέρματα. Την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε νίκη γοήτρου στην έδρα της Αντβέρπ. Η Εουπεν από τότε που εξασφάλισε την παραμονή έχει κατεβάσει ρυθμούς και απλά περιμένει την ολοκλήρωση της σεζόν. Έχει 0-1-6 στα επτά τελευταία, δέχτηκε 9 γκολ στα τρία τελευταία. Πολύ πιθανός ο άσος, σε συνδυασμό με το over 2.5 η απόδοση αποκτά ενδιαφέρον.

Ανεβαίνει η Βιγιαρεάλ, προκρίθηκε στο Γιουρόπα Λιγκ, στο πρωτάθλημα βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού, το ρόστερ της είναι για πολύ πιο πάνω. Η Βαγιεκάνο προέρχεται από έξι σερί ήττες στο πρωτάθλημα, το σημερινό ματς είναι “τελικός” παραμονής, ενδεχόμενη ήττα μπορεί να αποβεί καταδικαστική. Στηρίζω την Βιγιαρεάλ, έχει σύμμαχο την παράδοση καθώς έχει πέντε σερί εντός έδρας νίκες απέναντι στην Βαγιεκάνο. Σε συνδυασμό με το over 2.5 η απόδοση γίνεται ελκυστική.

Ντεμπούτο για τον Πάουλο Σόουζα στην Μπορντό, στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι ήρθε στην ομάδα με σκοπό να την ανεβάσει επίπεδο. Η Ρεν αν και είχε πάρει σημαντικό προβάδισμα από το πρώτο ματς με την Αρσεναλ, δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το 3-1 και στον επαναληπτικό έχασε με 0-3 και αποκλείστηκε. Η Μπορντό μπορεί να εκμεταλλευτεί την κούραση της Ρεν και να ξεκινήσει με το δεξί ο νέος τεχνικός.

Η Κροτόνε με ένα μίνι σερί 2-1-0 στα τρία τελευταία ματς χωρίς να δεχτεί γκολ ανέβηκε στα μπαράζ παραμονής και σε ενδεχόμενη νίκη θα απομακρυνθεί και άλλο από τις τελευταίες θέσεις μετά τα χθεσινά αποτελέσματα. Η Λέτσε βρίσκεται στα πλέι οφ ανόδου, είναι στο -2 από τη δεύτερη θέση, δεν παρατάει την άνοδο. Δεν πατάει καλά εκτός έδρας, έχει δύο σερί εκτός έδρας ήττες, συνολικά έχει 5-4-5 με 23-23 τέρματα. Δεν βγαίνει από τα στατιστικά η την φόρμα των ομάδων ο άσος, θα τον επιλέξω κυρίως λόγω έδρας και απόδοσης.

email > dealer@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
17-03-2019

Vendsyssel – Nordsjaelland
St.Truiden – Gent
Osasuna – Rayo Majadahonda

2
U 3.5
1

1004.72+372
17-03-2019

Bordeaux – Rennes
Crotone – Lecce

1
1

1006.76-100
17-03-2019

Charleroi – Eupen
Villarreal – Vallecano

1 & O 2.5
1 & O 2.5

1005.88-100