Με την δύναμη της έδρας …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Χωρίς Premier League και Premiership αυτή την εβδομάδα, θα ασχοληθούμε με την Championship, όπου θα κυριαρχήσουν οι έδρες και μία μπόμπα από FA Cup.

Aμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Ξεκάθαρα καλύτερη η AYR από την Folkierk, αν και τις τελευταίες αγωνιστικές έχασε την πρώτη θέση με τις τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, όμως η διαφορά των δύο ομάδων είναι μεγάλη και αυτό θα αποτυπωθεί στο γήπεδο, καθώς η AYR είναι δεύτερη με 36 βαθμούς και η Folkierk τελευταία με 13. Επίσης στα δύο παιχνίδια που παίξανε οι δύο αντίπαλοι και τις δύο φορές βγήκε νικήτρια η AYR.

Το ίδιο ισχύει και στο παιχνίδι της Dundee United με την Partick, αφού οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη απόσταση μεταξύ τους, καθώς η Dundee είναι τρίτη με 32 βαθμούς και η Partick προ τελευταία με 14. Επίσης, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι η Dundee έχει κερδίσει και τα δύο προηγούμενα παιχνίδια.

Στο ντέρμπι η Invernes υποδέχεται την Queen of South, πιστεύω πως ήρθε η ώρα να αναδειχθεί μια από τις δύο ομάδες νικητής, καθώς στα δύο παιχνίδια μεταξύ τους υπήρξαν δύο ισοπαλίες. Νομίζω, πως ρόλο θα παίξει και η έδρα σε αυτό το παιχνίδι και στο τέλος η ομάδα που θα χαμογελάσει θα είναι η Invernes.

Και στην μπόμπα της ημέρας θα επιλέξω το διπλό της Birmingham στην έδρα της West Ham, καθώς το FA Cup είναι ο θεσμός των εκπλήξεων και με τις αλλαγές που θα κατέβει η West Ham για να ξεκουράσει τους παίκτες είναι η τέλεια ευκαιρία, για μια… έκπληξη.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
05-01-2019

AYR – Folkierk
Dundee Untd – Partick
Invernes – QOS

1
1
1

1004.20-100
05-01-2019

West Ham – Birmingham

2

1006.50-100