Με τη δύναμη της έδρας …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της τέταρτης αγωνιστικής της Championship της Αγγλίας, όπου με την δύναμη της έδρας West Brom, Fulham και Leeds έχουν το πάνω χέρι.

Η Leeds όπως και την περσινή σεζόν ξεκινάει δυνατά και βρίσκεται ήδη στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Brentford  από την πλευρά της ψάχνει τα δικά της βήματα, καθώς ακόμη δείχνει πως δεν έχει βρει τον εαυτό της. Πιστεύω πως η Leeds με την βοήθεια του κόσμου της θα καταφέρει να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση και να πάρει τη νίκη.

Η Fulham θέλει την άμεση επαναφορά της στην Premier League και μετά την ήττα της την πρώτη αγωνιστική από την Barnsley, στα άλλα δύο παιχνίδια έδειξε πως δεν… αστειεύεται. Η Millwall αν και ξεκίνησε καλά, είναι μια ομάδα που πάντα δεν μπορείς να βγάλεις άκρη, διότι εκεί που πιάνει καλή απόδοση, μπορεί να τα θαλασσώσει. Οπότε φαβορί για τη νίκη είναι οι γηπεδούχοι.

Υπάρχει ήδη μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στην West Brom και την Reading, οπότε νομίζω πως η οποιαδήποτε ανάλυση εδώ είναι περιττή, αφού οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους και το φαβορί δηλαδή η West Brom παίζει και στην έδρα της.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
21-08-2019

Leeds – Brentford
Fulham – Millwall
West Brom – Reading

1
1
1

1004.56-100