Μπορεί η Burnley …( TAMEIO – 4,82 )

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Φτάσαμε αισίως στην 33η αγωνιστική της Premier League και της Premiership, με τους Σκωτσέζους να ολοκληρώνουν την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και να ξεκινούν σιγά-σιγά τα Play-Off, ενώ στην Αγγλία ξεχωρίζει το παιχνίδι από άποψη κρισιμότητας της Bournemouth με την Burnley.

Η Huddersfield υποδέχεται την Leicester. Οι γηπεδούχοι έχοντας ήδη υποβιβαστεί στην Championship δεν έχει κάποιο κίνητρο από εδώ και πέρα στο πρωτάθλημα, εκτός από το να μην βγει τελευταία στο πρωτάθλημα. Η Leicester από την άλλη βρίσκεται στο -3 από την έβδομη θέση, η οποία πιθανόν θα οδηγήσει στην Ευρώπη και «καίγεται» για τη νίκη και φυσικά εφόσον έχει κίνητρο, είναι το φαβορί για να την κατακτήσει.

Η Bournemouth υποδέχεται την Burnley. Η Bournemouth βρίσκεται στην 12η θέση και είναι σχετικά αδιάφορη, αφού πλέον μόνο με… θαύμα θα πάρει την έβδομη θέση και εξαιρετικά δύσκολα θα υποβιβαστεί, όμως η Burnley θέλει οπωσδήποτε αυτή τη νίκη, ώστε να ξεφύγει από την ζώνη του υποβιβασμού και την 18η Cardiff. Έτσι είναι αρκετά πιθανό να καταφέρει, είτε να πάρει τη νίκη, είτε μια πολύτιμη ισοπαλία, αφού κάθε βαθμός πλέον… μετράει.

Η Newcastle υποδέχεται την Crystal Palace. Το παιχνίδι είναι ντέρμπι, αφού πρόκειται για δύο ομάδες που έχουν για την ώρα… ήσυχο το κεφάλι τους, όσο αναφορά την παραμονή, όμως δεν την έχουν εξασφαλίσει κιόλας. Ο πότε αναμένεται ένα κλειστό παιχνίδι με λίγα γκολ από τις δύο ομάδες.

Η Hearts υποδέχεται την Hibbernian. Και οι δύο ομάδες έχουν περάσει στα Play-Off, οπότε το μόνο σίγουρο είναι πως δεν έχουν άγχος για την παραμονή, άρα θα δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι και λογικά πολλά γκολ.

Η Celtic υποδέχεται την Livingston και παρ’ όλο που δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον και έχει πολλές απουσίες, θα κυνηγήσει τη νίκη με μεγάλο σκορ, ώστε να ευχαριστήσει τους οπαδούς της, αφού είναι και η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Η Dundee υποδέχεται την Aberdeen. Η Dundee δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού θα τερματίσει στην τελευταία θέση και η Aberdeen θέλει την τρίτη θέση για να είναι αρκετά κοντά στην τριάδα στα Play-Off που οδηγούν στο επόμενο Champions League. Επίσης είναι και καλύτερη ομάδα, άρα το απόλυτο φαβορί για τη νίκη.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
06-04-2019

Huddersfield – Leicester
Bournemouth – Burnley
Newcastle – Crystal Palace

2
(X2)
Under 2.5

1004.82+382
06-04-2019

Hearts – Hibbernian
Celtic – Livingston
Dundee – Aberdeen

Over 2.5
1 & Over 2.5
2

1005.43-100