Νίκη για την Γιουνάιτεντ…

Master

Καλημέρα, αγαπητοί φίλοι. Αυτές είναι οι προβλέψεις μας για σήμερα:

Δοκιμασία στο Αρτέμιο Φράνκι περιμένει την πρωτοπόρο της Serie A

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε με πολύ κόπο μεσοβδόμαδα την Γιουνγκ Μπόις και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο, διώχνοντας το άγχος της. Σήμερα κατεβαίνει νότια να παίξει στο Σαουθάμπτον, όπου η τοπική ομάδα νίκησε τελευταία φορά πριν 3 μήνες και δείχνει ότι δύσκολα θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της μεγάλης κατηγορίας. Η Γιουνάιτεντ έχει μείνει πίσω στην βαθμολογία, θέλει οπωσδήποτε την νίκη και μάλλον θα την πάρει.

Η Κολωνία στηρίζεται αποκλειστικά στην ισχυρή επιθετική της γραμμή, αλλά έχει δεχθεί γκολ και στα 7 ματς στην έδρα της. Από την άλλη η Γκρόιτερ Φιρτ προσπαθεί να κρατηθεί κοντά στις θέσεις της ανόδου αλλά δέχεται πολλά γκολ τον τελευταίο καιρό (12 σε 5 ματς) και δεν νομίζω ότι θα γλιτώσει εύκολα μέσα στην Κολωνία, παρά την προϊστορία που είναι υπέρ της. Βλέπω μάλλον άσο αλλά σίγουρα το σκορ να ξεφεύγει πάνω από τα 3 γκολ.

Τόσο η Μπέρμιγχαμ όσο και η Πρέστον είναι σε καλή κατάσταση και η κάθε μια τους σκοράρει ανελλιπώς στα τελευταία 11 παιχνίδια της με τα 9 από αυτά να είναι γκολ/γκολ. Η πρόσφατη προϊστορία των αναμετρήσεών τους ευνοεί το αμφίσκορο, οπότε καταλήγουμε εύκολα στο να σκοράρουν και οι δυο ομάδες.

Η Αούστρια Βιέννης δεν πείθει κανέναν με τις εμφανίσεις της, έχει δεχθεί γκολ στην έδρα της από όλους εκτός από την ουραγό Αντμίρα, και σήμερα θα έχει απουσίες στη μεσαία γραμμή. Η Ζανκτ Πόλτεν ξεπέρασε την «αγωνιστική κοιλιά» της, επέστρεψε στις νίκες με τον νέο προπονητή της και πηγαίνει στην πρωτεύουσα με πολλές φιλοδοξίες.

email > master@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
01-12-2018

Southampton – Man.Utd.
Cologne – Greuther Furth
Birmingham – Preston

2
O3.5
G/G

100 7.49 -100
01-12-2018

Austria Wien- St.Polten

2

100 4.20 -100