Να σηκώσει ανάστημα …

Hacker

CL πλει οφ …πράξη πρώτη :

Μπενφίκα – ΠΑΟΚ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα!

# Μόνιμη πρωταθλήτρια Λευκορωσίας τα τελευταία 12 χρόνια η Μπάτε Μπορισοφ σύνολο σε 17 αγώνες στην ευρώπη εχει ηττηθεί μονο απο Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ ενω στους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ εχει βρεθεί 4 φορές…ανώτερο μέγεθος η Αιντχόφεν μπήκε απευθείας στα πλει οφ ειναι σε μεταβατικό στάδιο παραμένει χωρίς νίκη στα 8 τελευταία εκτός στην διοργάνωση.

# Κορώνα γράμματα το ματς στο Βελιγράδι αμφότερες οι ομάδες θα επιχειρήσουν συμμετοχή για πρώτη φορά σε ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ. Σε άδειες εξέδρες ο Ερυθρός Αστέρας μετράει 2 ήττες σε 16 παιχνίδια Τσάπιονς Λίγκ διαθέτει εμπερία και ποιότητα …εχει καλό ρυθμό η Σάλτσμπουργκ τρέχει 7 σερί νίκες σε πρωτάθλημα, κύπελλο και ευρώπη ( τερ.19-1 ) θέλει να σπάσει την κατάρα των προκριματικών.

# Βαριά φανέλα με ιστορία η Μπενφίκα θα ψάξει σκορ πρόκρισης απέκλεισε οριακά την Φενέρ εκανε το 2/2 στο πρωτάθλημα …κραφαβορί ο ΠΑΟΚ τρέχει 4 σερί αήτητος σε επίσημα δεν τον υπολογίζουν οι μπουκ, μαγικά έγιναν για να περάσει απο την Σπάρτακ Μ. ( δοκάρι, χαμένο πέναλτι, κόκινη κάρτα ) εχει ανασταλτικά θέματα ηρθε η ωρα να σηκώσει ανάστημα στο Ντα Λουζ.

# Αναξιόπιστη εντός η Αβάι κινείται οριακά και στο μισό μηδέν, ενδεικτικά σε 5 αγώνες εχει καταφέρει να πανηγυρίσει 1 φορά …σφιχτή αμυντικά η Ζουβεντούδε ( 9/10 under ) δέχτεται δύσκολα το γκολ θα παλέψει για το αποτέλεσμα.

# Σε τροχιά ανόδου η Γκόις ( 3 νίκες σε 4 αγώνες ) δείχνει φορμαρισμένη προέρχεται απο μεγάλο «διπλό» στην έδρα της Φιγκειρένσε πέφτει ο ασος …χωρίς νίκη στα 3 τελευταία η Σαο Μπέντο εχει αποσπάσει μόλις 1 βαθμό.

email > Hacker@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
21-08-2018

Benfica – PAOK
Avai FC – Juventude
Goias – Sao Bento

over 2,5
under 2,5
1

100 3.95 -100