Νικάει ξανά η Dundalk …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

17η αγωνιστική για το ιρλανδικό πρωτάθλημα, με την Dundalk να έχει καταφέρει να ανατρέψει την κατάσταση, ενώ κυρίως θα επιλέξουμε νίκες των φιλοξενούμενων.

Η Cork City μπορεί να έχει ανέβει το τελευταίο διάστημα και να έχει καταφέρει, όμως η ξέφρενη πορεία της Dundalk τους τελευταίους δύο μήνες περίπου, έχει φέρει τους φιλοξενούμενους στην κορυφή της βαθμολογίας σε ισοβαθμία με την Shamrock Rovers. Έτσι, πιστεύω πως η Dundalk δεν θα έχει πρόβλημα και θα καταφέρει να πάρει ακόμη μια νίκη και θα συνεχίσει την εκπληκτική της πορεία.

Άνετο πέρασμα αναμένεται της Shamrock Rovers στην έδρα της UCD, αφού η Shamrock αν και προέρχεται από ήττα την προηγούμενη αγωνιστική από την Sligo Rovers, δε νομίζω πως θα αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, κόντρα στην UCD αφού οι γηπεδούχοι προέρχονται από έξι συνεχόμενες ήττες, ενώ η Shamrock Rovers δεν θέλει σε καμία περίπτωση να δει την Dundalk να την προσπερνάει.

Η Waterford μέχρι τώρα δεν έχει παρουσιάσει κάτι καλό στο πρωτάθλημα και βρίσκεται ακριβώς στη μέση από τις ευρωπαϊκές θέσεις και την θέση που οδηγεί στα Play-Out, όμως πιστεύω πως θα καταφέρει να πάρει τη νίκη, αφού η τελευταία της βαθμολογίας Harps δεν έχει δείξει κάτι θετικό μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, οπότε οι φιλοξενούμενοι θα καταφέρουν να πάρουν το τρίποντο.

email > Ballander@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
17-05-2019

Cork C. – Dundalk
UCD – Shamrock R.
Harps – Waterford

2
2
2

100 4.81 -100