Νοσοκομείο η Στάρτ

Hacker

Παμε στις βασικές επιλογές της Κυριακής :

Hacker : Μην στοιχηματίζεται, επενδύστε !

# Σε ελεύθερη πτώση η Ουντινέζε ( -3 απο την ζώνη ) πριν την ισοπαλία με την Μπενεβέντο μετρούσε 11 συνεχόμενες ήττες με 22 γκολ παθητικό … οριακά αποδεκτές οι αποδόσεις στο «διπλό» της Ίντερ κυνηγάει έξοδο στο Τσάμπιονς Λίγκ εύκολα η δύσκολα θα φτάσει στο ζητούμενο.

# Κοντά στον τίτλο του πρωταθλητή η Κλάμπ Μπρίζ ( 42 πόντους εχει αέρα 5β.) αποδεδειγμένα ειναι η καλύτερη ομάδα στο Βέλγιο βγάζει ενέργεια στο τερέν σκοράρει ασύστολα …3η νίκη σε διάστημα 6 αγωνιστικών η Άντερλεχτ θα το παλέψει μέχρις ενός σημείου.

# Ακρως αποτελεσματικές σο επιθετικό κομμάτι Λάτσιο και Αταλάντα σκοράρουν σε πρώτο χρόνο και με συνέπεια ( σε αγώνες συνολικά 18 τέρματα ενεργητικό ) ο ενας κυνηγάει Τσάμπιονς Λίγκ και ο αλλος Γιουρόπα Λίγκ …ανοικτό σε ολα τα γκολ εχουν την τιμητική τους.

# Σούπερ για τα δεδομένα της κατηγορίας η Οντ Γκρένλαντ ( 4 σερί νίκες τερ.16-2 ) μετράει 1 ήττα στα 7 τελευταία παίζει με ψυχολογία νικητή μπροστά στον κόσμο της …δίκαιο αουτσάιντερ η Στάρτ θυμίζει «νοσοκομείο» εχει 8 παίκτες εκτός.

# Δεν αστειεύεται η Μπράν στην έδρα της κερδίζει τα 7 τελευταία ( 2 γκολ παθητικό ) σκοράρει για 11 παιχνίδια στην σειρά στο πρωτάθλημα  …μαχητικό σύνολο η Τρόμσο τρέχει 6 ματς αήτητη αγνοεί την νίκη εκτός έδρας.

# Νταμπλ πανηγυρίζει η Μπαρτσελόνα ( +11β. ) οντας αήτητη στο πρωτάθλημα τρέχει 8 σερί over σε ολες τις διοργανώσεις θα κατέβει με το κλασκό 4-4-2 … την νίκη θα ψάξει και η Ρεάλ Μ. ουσιαστικά περιμένει τον τελικό του Τσάμπιονς Λίγκ κόντρα στην Λίβερπουλ.

email > Hacker@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
06-05-2018

Club Brugge – Anderlecht
Odd Ballklubb – Start
Brann – Tromsoe

1
1
1

100 4.79 -100