Ντερμπάρα στην Αγγλία …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Συνεχίζουν να ψάχνουν τα… βήματά τους οι ομάδες σε Αγγλία και Σκωτία με το ντέρμπι της Liverpool με την Arsenal να ξεχωρίζει φυσικά.

Μπορεί η Chelsea να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προοπτικές το νέο πρωτάθλημα, όμως έχει δείξει πως δεν είναι άσχημη ομάδα. Ακόμα και στο 4-0 που ηττήθηκε από την Manchester United έδειξε στο πρώτο ημίχρονο πως ίσως την αδικούσε το τότε 1-0. Το ίδιο και στο UEFA Super Cup κόντρα στην Liverpool, όπου στο περισσότερο διάστημα του αγώνα ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της. Η Norwich μπορεί να προέρχεται από νίκη, όμως σίγουρα δεν έχει τη δυναμική της Chelsea και αυτό νομίζω είναι το ισχυρότερο πλεονέκτημα των φιλοξενουμένων.

Στο ζευγάρι της Manchester United και της Crystal Palace υπάρχει φυσικά ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έχουν τέσσερις βαθμούς σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, που έχουν έναν. Φυσικά, δεν είναι μόνο αυτή η διαφορά των δύο ομάδων, αλλά κυρίως η διαφορά δυναμικότητας, μπάτζετ, αλλά και το γεγονός πως η Manchester United αγωνίζεται εντός έδρας.

Στο Anfield συγκρούονται οι δύο ομάδες που έχουν δύο στα δύο. Σε αυτό το ντέρμπι θα πάμε κυρίως με την προϊστορία, η οποία δείχνει πως τα τελευταία πέντε παιχνίδια στο Anfield μεταξύ των δύο ομάδων τα παιχνίδια λήγουν over 3.5 και στα τελευταία τρία παιχνίδια η Liverpool παίρνει και τη νίκη. Σίγουρα είναι δεδομένο πως αυτή τη στιγμή η Liverpool είναι καλύτερη ομάδα οπότε η επιλογή του 1 και Over 2.5 νομίζω είναι η πιο σοφή αυτή τη στιγμή.

Hamilton και Motherwell είναι δύο ομάδες που θα βρίσκονται στα όρια των play-off και των play-out. Πιστεύω θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και θα έχει γκολ και από τις δύο πλευρές, οπότε το goal/goal είναι μια σοφή επιλογή.

Η Hibbernian είναι μια ομάδα που λογικά θα βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία στο τέλος της σεζόν, μπορεί και στην τετράδα, σε αντίθεση με την St. Johnstone, η οποία θα προσπαθήσει να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στην ζώνη των play-out και σε συνδυασμό με το γεγονός πως η Hibbernian αγωνίζεται εντός έδρας είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη.

Η Ross County ξεκίνησε δυνατά τη νέα σεζόν και μια νίκη και μια ισοπαλία έχει ήδη τρεις βαθμούς και είναι τρίτη στη βαθμολογία. Η Livingston από την άλλη δείχνει πως δεν βρίσκεται σε φόρμα και η Ross County με την βοήθεια του κόσμου της είναι το φαβορί για τη νίκη.

email > Ballander@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
24-08-2019

Norwich – Chealsea
Man. U. – C. Palace
Liverpool – Arsenal

2
1
1 & O 2.5

100 4.58 -100
24-08-2019

Hamilton – Motherwell
Hibbernian – St. Johnstone
Ross County – Livingston

G/G
1
1

100 6.24 -100