Ξεκαθαρίζει η κατάσταση …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Ακόμη μια αγωνιστική προς το φινάλε για την Premier League και την Premiership, όπου διεξάγεται η 36η αγωνιστική στην Αγγλία και η 35η στη Σκωτία.

Η Tottenham υποδέχεται την West Ham. Η Tottenham μπορεί να είναι στα ημιτελικά του Champions League, όμως θέλει να πάρει την πρόκριση από το πρωτάθλημα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και για να γίνει αυτό, θα πρέπει να επικρατήσει της West Ham και πιστεύω θα τα καταφέρει και με ευρύ σκορ μάλιστα, αφού αγωνίζεται εντός έδρας και η West Ham είναι βαθμολογικά διάφορη.

Η Southampton υποδέχεται την Bournemouth. Η Southampton θέλει μόλις μια νίκη για να σωθεί και μαθηματικά και με σύμμαχο την έδρα της, πιστεύω πως θα τα καταφέρει κόντρα στην Bournemouth, η οποία πλέον δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα, αφού από την προηγούμενη αγωνιστική, έχει σωθεί και μαθηματικά.

Η Watford υποδέχεται την Wolves. Οι δύο ομάδες θα κονταροχτυπηθούν, για μια θέση στην Ευρώπη, αφού είναι έβδομη και όγδοη αντίστοιχα με μόλις ένα βαθμό διαφορά και αυτό σημαίνει πως θα δώσουν μάχη, μέχρι να καταφέρει ένας από τους δύο να κατακτήσει την έβδομη θέση. Έτσι, αυτό που πιστεύω είναι πως θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι με λίγες φάσεις και φυσικά λίγα γκολ.

Η Celtic υποδέχεται την Kilmarnock. Μπορεί η Celtic να μην κέρδισε στην πρεμιέρα των Play-Off και τώρα να έχει αρκετές απουσίες, όμως είναι γεγονός πως είναι πολύ καλύτερη ομάδα από την Kilmarnock και βεβαίως με την βοήθεια της έδρας και του κόσμου της έχει όλα τα πλεονεκτήματα, για να πάρει μια ευρεία νίκη, που θα την φέρει ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.

Η Hamilton υποδέχεται την Livingston. Οι δύο ομάδες μπορεί να έχουν αρκετούς βαθμούς διαφορά και συγκεκριμένα 14, όμως η… δίψα, για να παραμείνει η Hamilton στην κατηγορία είναι τεράστια, σε αντίθεση με την Livingston, η οποία είναι και μαθηματικά σωσμένοι. Αυτό σημαίνει πως δεν έχει υψηλό κίνητρο, ενώ για την Hamilton κάθε παιχνίδι πλέον είναι… τελικός.

Η Motherwell υποδέχεται την Dundee. Μπορεί η Motherwell να έχει σωθεί και η Dundee να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, όμως πιστεύω πως η Motherwell ακόμη και χωρίς κίνητρο θα καταφέρει να πάρει τη νίκη και θα στείλει την Dundde ένα βήμα ακόμη πιο κοντά στον υποβιβασμό.

email > Ballander@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
27-04-2019

Tottenham – West Ham
Southampton – Bournemouth
Watford – Wolves

1 & Over 2.5
1
Under 2.5

100 5.86 -100
27-04-2019

Celtic – Kilmarnock
Hamilton – Livingston
Motherwell – Dundee

1 & Over 2.5
1
1

100 9.39 -100