Ο λόγος στα φαβορί …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Συνεχίζεται η δράση στα γήπεδα της Premier League με τρία ενδιαφέροντα παιχνίδια, για την 35η αγωνιστική, όπου υπάρχουν φαβορί για τη νίκη.

Η Everton υποδέχεται την Manchester United. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα από την Fulham την προηγούμενη αγωνιστική, οπότε θα εμφανιστεί σφιγμένη. Το ίδιο ισχύει και για την Manchester United, διότι από τον αποκλεισμό από την Barcelona θα είναι αρκετά κουρασμένη, από την προσπάθεια, αλλά και στεναχωρημένη από τον αποκλεισμό. Έτσι, αναμένεται ένα κλειστό παιχνίδι από τις δύο ομάδες με λίγα γκολ.

Η Arsenal υποδέχεται την Crystal Palace. Η Crystal Palace μπορεί να μην έχει σωθεί και μαθηματικά, όμως η αλήθεια είναι πως μόνο με θαύμα θα υποβιβαστεί στην κατώτερη κατηγορία. Από την άλλη η Arsenal θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, για να παραμείνει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, που οδηγεί στο επόμενο Champions League και πιστεύω πως θα τα καταφέρει, αφού έχει και το πλεονέκτημα της έδρας.

Η Cardiff υποδέχεται την Liverpool. Είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες για διαφορετικούς λόγους. Η Cardiff αγωνίζεται για την παραμονή της, ενώ η Liverpool για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σε αυτά τα παιχνίδια η ποιοτικότερη ομάδα συνήθως θα κερδίσει και γι’ αυτό πιστεύω η Liverpool θα πάρει τη νίκη από το ημίχρονο.

email > Ballander@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
21-04-2019

Everton – Man. United
Arsenal – Crystal Palace
Cardiff – Liverpool

Under 2.5
1
2/2

100 4.77 -100