Ο νόμος της Τούμπας …( ΤΑΜΕΙΟ – 6,59 )

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Φτάνουμε σιγά-σιγά στο… σοβαρό Champions League, αφού αρχίζουν και μπαίνουν πιο καλές ομάδες με ιστρορία, πιο μεγάλα budget, με τα… χωριά να εξαφανίζονται. Επίσης υπάρχει και ελληνική συμμετοχή με τον PAOK να θέλει μία καθαρή νίκη απέναντι στην Basel στην κατάμεστη Τούμπα.

Η Astana, ανεβαίνει χρόνο με το χρόνο όλο και πιο πολύ συμμετέχοντας είτε στους ομίλους του Champions League, είτε του Europa League. Επίσης το γήπεδό της είναι πλαστικό, κάτι που αναμένεται να δυσκολέψει ακόμα πιο πολύ το έργο της Midtjylland και να διευκολύνει τους γηπεδούχους, αφού έχουν συνηθίσει τον πλαστικό τάπητα.

Ο PAOK έχει μία σταθερή ομάδα από πέρσι, αφού ο κορμός είναι ο ίδιος. Επίσης έχει και τον ίδιο προπονητή από πέρσι, όπου πέρασε την ομάδα από “μοντάρισμα” στην προετοιμασία, δούλεψε με τους παίκτες, με αποτέλεσμα ο Δικέφαλος να είναι έτοιμος για αυτό το πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Από την άλλη η Basel δεν έχει και το καλύτερο κλίμα, καθώς προέρχεται από εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα, ενώ οι Ελβετοί τονίζουν πως αν ηττηθεί απόψε, ο προπονητής θα απολυθεί.

Η Dinamo Zagreb θα δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι για την φετινή σεζόν, σε αντίθεση με την Hapoel Beer Sheva, η οποία πέρασε άνετα από τον προηγούμενο γύρο, όμως η έδρα των Κροατών είναι καυτή, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν τρομάζουν ιδιαίτερα.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
24-07-2018

Astana – Midtjylland
PAOK – Basel
Dinamo Z. – Hapoel B.S

1
1
1

1006.59+559