Πήρε φόρα η Dundalk …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

20η αγωνιστική του Ιρλανδικού πρωταθλήματος με την Dundalk να έχει πάρει πραγματικά… φόρα και να μην σταματά.

Θεωρητικά θα μπορούσε να θεωρηθεί ντέρμπι, αφού αγωνίζεται ο δεύτερος με τον τέταρτο, όμως υπάρχει η λεπτομέρεια πως τους χωρίζουν 13 βαθμούς. Μάλιστα το γεγονός πως η Shamrock Rovers αγωνίζεται εντός έδρας, ενώ η Derry City εκτός έδρας, δίνει ένα ακόμη πλεονέκτημα στην Shamrock Rovers, η οποία πλέον βλέπει την Dundalk από πάνω της, όμως με ένα παιχνίδι περισσότερο.

Ντέρμπι και κλειστό παιχνίδι αναμένεται ο αγώνας ανάμεσα στην Sligo Rovers και την St. Patrick’s, αφού ο πέμπτος αγωνίζεται με τον έκτο, με την απόσταση των δύο ομάδων, να είναι μόλις μια νίκη, δηλαδή τρεις βαθμοί. Η Sligo Rovers προέρχεται από βαριά ήττα, από την Dundalk με 4-0, οπότε θα παίξει πολύ πιο… σφιχτά από το αναμενόμενο με το under 2.5 να είναι ένα αρκετά πιθανό αποτέλεσμα.

Έχει πάρει φόρα και δεν σταματά η Dundalk, η οποία πλέον, με αγώνα περισσότερο, βρίσκεται στην πρώτη θέση και φυσικά είναι το απόλυτο φαβορί απέναντι στην Harps, η οποία μαζί με την UCD βρίσκεται ακόμη στην τελευταία θέση της βαθμολογία και πιστεύω πως θα πάρει τη νίκη και θα προηγείται από το ημίχρονο.

email > Ballander@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
08-06-2019

Shamrock R. – Derry C.
Sligo R. – St. Patrick’s
Harps – Dundalk

1
Under 2.5
2/2

100 4.60 -100