Tο ντέρμπι …η Μπαρτσελόνα

Asian bet

Επιστρέφουμε με δυνατή τριάδα που πιστεύουμε ότι θα μας οδηγήσει ξανά στο ταμείο.

Αναλυτικά…

Εσπανιόλ – Μπαρτσελόνα με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις* και live alerts

Ξεκινάμε με το διπλό της Μπαρτσελόνα στο γήπεδο της Εσπανιόλ. Οι «μπλαουγκράνα» παραδοσιακά δυσκολεύονται στο συγκεκριμένο γήπεδο, ωστόσο, θεωρούμε ότι απόψε θα μπορέσουν εύκολα ή δύσκολα να πάρουν τη νίκη. Η ποιότητά της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι αδιαμφισβήτητη και θα κάνει πιστεύουμε τη διαφορά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Περνάμε στο γερμανικό πρωτάθλημα και την αναμέτρηση της Χέρτα κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό αγώνα, με τις δύο ομάδες να έχουν εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής στη φετινή Λίγκα, κυνηγώντας ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο εν όψει της νέας σεζόν. Επιλογή θα είναι το under, καθώς και οι δύο ομάδες δε συνηθίζουν να ανοίγουν το ρυθμό των παιχνιδιών τους, ενώ και οι δύο ομάδες φαντάζουν ισοδύναμες τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Μόνο τη νίκη θέλουν και οι δύο ομάδες για να «ανασάνουν» στο βαθμολογικό πίνακα του γαλλικού πρωταθλήματος. Πρόκειται για τα δύο σύνολα που έχουν παρουσιάσει τη χειρότερη εικόνα στα παιχνίδια τους μέχρι στιγμής. Παρόλο αυτά, η Γκινγκάμπ στο γήπεδό της έχει το προβάδισμα για τη νίκη. Η Γκινγκάμπ είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 8 πόντους, η Αμιάν έχει 13, συνεπώς θα τα δώσει όλα για το τρίποντο.

email > asianbet@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
08-12-2018

Εspanyol – Barcelona
Guingamp – Amiens
Hertha – Eintracht Frankfurt

2
1
U 2.5

1006.57-100