Παει γι’ αλλα …

Hacker

Πάμε στο βασικό μενού του Σαββάτου :

Κάνε παιχνίδι με προσφορά ημέρας* στη Serie A.   

# Την ρεβάνς θα επιχειρήσει η Φορτούνα Ντ. οντας στο +9 απο την ζώνη του υποβιβασμού μεσα στο γήπεδο της είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική … πεσμένη απο τον πρώτο γύρο η Νυρεμβέργη διανύει την χειρότερη σεζόν της ιστορίας της, ενδεικτικά σε 10 εξόδους φετος μετράει (0-2-8).

# Ανέβηκε ψυχολογικά η Ξαμάξ προέρχεται απο 2 συνεχόμενα τρίποντα ωστόσο η άμυνα της ειναι σουρωτήρι …δεδομένη η 2η θέση για την Βασιλεία εχει τεθεί εκτός τίτλου παραδοσιακά σκοράρει σε αυτό το γήπεδο.

# Θα το πάρει το ματς η Τσβόλε οντας καλύτερη ομάδα σκοράρει απο τα αποδυτήρια …κόντρα στην παράδοση και τα προγνωστικά η Ντε Γράαφσαπ μετράει 5 σερί ήττες (ανεξ. έδρας, διοργάνωσης).

# Ρεκόρ για τα δεδομένα της κατηγορίας οι 5 συνεχόμενες νίκες απο πλευράς Μουσκρόν κλείδωσε την παραμονή της στην κατηγορία παει γι αλλα …δύσκολα να αποφύγει τον υποβιβασμό η Λόκερεν εχει πέσει και μαθηματικά.

# Χωρίς εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα η Φροζινόνε απίθανο να σταθεί ορθια στην κατηγορία … κλικ επάνω παικτικά η Ρόμα -κυνηγάει 4η θέση στον πίνακα- υπο νορμάλ συνθήκες το καθαρίζει και με διαφορά τερμάτων.

# Σε τιμες αγοράς ο ασος της Οσασούνα βγάζει χαρακτήρα εντός έδρας τρέχει 9 σερί νίκες δέχεται το γκολ με το σταγονόμετρο … 6 ματς αήτητη έκλεισε η Σαραγόσα εκ των οποίων τα 4 τελειωμένα στο under 2,5.

email > Hacker@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
23-02-2019

Fortuna D. – Nuernberg
Zwolle – De Graafschap
Mouscron – Lokeren

1
1
1

100 8.55 -100
23-02-2019

Xamax – Basel
Frosinone – Roma
Osasuna – Zaragoza

goal / goal
2
1

100 4.00 -100