Παιχνίδι με τα γκολ…

Asian bet

Καλησπέρα σας,

Δυνατές αναμετρήσεις και σήμερα για το Champions League, στις οποίες θα στηριχτούμε για να επιστρέψουμε στα ταμεία.

Αναλυτικά…

Αϊντχόφεν – Τότεναμ με πριμ 5%* και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα!

Η Γαλατάσαραϊ αντιμετωπίζει την Σάλκε για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Αμφότερες οι δύο ομάδες, συνηθίζουν να παίζουν κλειστά στα ματς τους τη φετινή σεζόν. Ενδεικτικό το γεγονός ότι οι Γερμανοί μετρούν 6 σερί under σε όλες τις διοργανώσεις. Οι Τούρκοι από την πλευρά στο γήπεδό τους δυναμώνουν αρκετά, ωστόσο, δεν περιμένουμε να πάρουν μεγάλα ρίσκα, γνωρίζοντας ότι μία ήττα μπορεί να είναι καταδικαστική για εκείνους ενόψει της συνέχειας.

Περνάμε σε ένα από τα καλύτερα ματς της ημέρας. Η Παρί Σερν Ζερμέν θα υποδεχτεί την Νάπολι, σε μία αναμέτρηση, η οποία αναμένεται να έχει πολλά γκολ. Οι Παριζιάνοι μετρούν στα τελευταία 11 τους ματς τη φετινή σεζόν ισάριθμα Over 2.5, ενώ μάλιστα τα 10 από αυτά έχουν έρθει και over 3.5. Από την άλλη πλευρά, η Νάπολι έχει σκοράρει και στα 6 τελευταία της ματς.

Τελευταία μας επιλογή για σήμερα από το Μπαρτσελόνα-Ίντερ. Με ανεβασμένη τη ψυχολογία οι «νερατζούρι» μετά τη νίκη τους με 1-0 επί της Μίλαν στο ιταλικό ντέρμπι την προηγούμενη εβδομάδα. Από την άλλη πλευρά, οι Καταλανοί πρέπει να μάθουν να ζουν χωρίς τον τραυματία Μέσι για το επόμενο διάστημα, την ώρα που ακολουθεί και το «clasico» με την Ρεάλ Μαδρίτης. Περιμένουμε πολλά γκολ και σε αυτή την αναμέτρηση με το Over 2.5 να έχει πολύ καλές πιθανότητες να μας οδηγήσει στο ταμείο.

email > asianbet@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
24-10-2018

Galatasaray – Schalke
Pari Sen Germain – Napoli
Barcelona – Inter

U 2.5
O 3.5
O 2.5

100 5.8 -100