Παραμύθι φούρναρης …

Free Kick

Το πρωτάθλημα παίζεται με σημαδεμένη τράπουλα. Το λέει ο Ολυμπιακός δημοσίως και επισήμως, και σε ζωντανή μετάδοση από την κρατική τηλεόραση. Έχει δίκιο ο Ολυμπιακός; Αν δεν έχει δίκιο ο Ολυμπιακός, τότε επιβάλλεται να τιμωρηθεί. Σύμφωνα, βέβαια, με τη νομοθεσία. Τι σκατά προβλέπουν τα τσιτάτα για δυσφήμηση του αθλήματος.

Ο γνωστός Αλέξης Κούγιας παραδίδει δελτία ποδοσφαιριστών και διαβατήρια, σλιπάκια και σταυρουδάκια, διότι αποφάσισε να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα η Λάρισα. Έχει δίκαιο ο δικηγόρος;Αν έχουν δίκαιο Ολυμπιακός και Κούγιας, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που επίσης, με επίσημες δημόσιες τοποθετήσεις τους, καταγγέλουν το «σύστημα», τότε απέτυχε πανηγυρικά η τετραετής… προσπάθεια της πρώτης φορά αριστεράς να εξυγιάνει το ποδόσφαιρο.

Πέη μπλού! Δεν υπάρχει καμία αποτυχία της δήθεν αριστερής κυβέρνησης. Αποτυχία χαρακτηρίζεται η επιχείρηση ουσίας και περιεχομένου χωρίς αποτέλεσμα. Η παραμύθι φούρναρης αριστερά δεν έκανε καμιά επιχείρηση κάθαρσης. Με κανένα σχέδιο να αλλάξει κάτι στο ποδόσφαιρο.

Άρα, δεν υπήρξε αποτυχία, λοιπόν! Ούτε ανικανότητα. Ούτε αδυναμία. Υπήρξε ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ. Με το στόμα δεν νοείται επιχείρηση εξαφάνισης του κακού, στήριξης του καλού. Με καταγγελίες αέρα πατέρα, κι αναθέματα κανένας δεν… διαχωρίζεται από τους προηγούμενους κυβερνητικούς εξυγιαντές του κώλου.

email > freekick@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit