Περνάει αέρα η Ντιναμό Ζάγκρεμπ…( ΤΑΜΕΙΟ – 5,77 )

Master

Καλημέρα, αγαπητοί φίλοι. Τρεις ευκαιρίες σήμερα από το πρόγραμμα του Γιουρόπα  Λιγκ:

Σε 19 επίσημα παιχνίδια από την αρχή της σεζόν σε Κροατία και Ευρώπη, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχει μόνο μια ήττα και μάλιστα πολύ δύσκολα δέχεται γκολ. Η σημερινή της αντίπαλος Σπάρτακ Τρνάβα δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο στο εθνικό της πρωτάθλημα και δείχνει να έχει δυσκολία στο σκοράρισμα. Βλέπω τους Κροάτες να περνούν νικηφόρα από την Σλοβακία και να σιγουρεύουν την πρωτιά στον όμιλό τους.

Εάν ο Ολυμπιακός θέλει να πετύχει κάτι στην Ευρώπη φέτος, πρέπει πρώτα απ’ όλα να κερδίσει τα δυο ματς με την Ντουντελάνζ και να περιμένει την συνέχεια. Το αποψινό ματς κάθε άλλο παρά εύκολο είναι – με την πρόσφατη εικόνα που έχουν δείξει οι ερυθρόλευκοι – αλλά θεωρώ ότι, παρά τον ενθουσιασμό τους, οι Λουξεμβούργιοι είναι πολύ άπειροι για να απειλήσουν μια ομάδα με την εμπειρία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη.

Η Ζυρίχη και η Λεβερκούζεν δείχνουν ότι θα πάρουν άνετα την πρόκριση από τον όμιλο, αλλά η γηπεδούχος θέλει οπωσδήποτε να πάρει κάτι από το αποψινό ματς για να σιγουρευτεί παραπάνω. Σε αντίθεση με την Ζυρίχη που είναι δυνατή στην έδρα της, η Μπάγερ Λεβερκούζεν  είναι ασταθής και ιδιαίτερα αναξιόπιστη μέχρι στιγμής στην Μπουντεσλίγκα, για αυτό θα ποντάρω ότι δεν θα μπορέσει να νικήσει μέσα στην Ελβετία.

email > master@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
25-10-2018

Dudelange – Olympiacos
Zurich – Leverkusen
Sp. Trnava – Dynamo Z.

2
(1X)
2

1005.77+477