Ποιο Champions League; Έχει Championship …( ΤΑΜΕΙΟ – 5,26 )

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Μπορεί να “κλέβει την παράσταση” η έναρξη των ομίλων του Champions League, όμως συνεχίζεται η αγωνιστική “δράση” στα γήπεδα της Αγγλίας και συγκεκριμένα στο πάντα ενδιαφέρον πρωτάθλημα της Championship.

Vistabet : Ολα παίζονται εδω !

Η Aston Villa υποδέχεται την Rotherham σε ένα ζευγάρι που δεν έχει και πολύ… πλούσιο παρελθόν, καθώς μόνο την προ πέρσινη σεζόν συναντήθηκαν ξανά για αγώνα πρωταθλήματος. Πιστεύω πως οι γηπεδούχοι έχουν πλεόνεκτημα, αφού αγωνίζονται στην έδρα τους, αλλά και λόγο εμπειρίας, καθώς οι φιλοξενούμενοι είναι νεοφώτιστη ομάδα.

Ασταμάτητη δείχνει η Leeds, η οποία υποδέχεται την Preston και είναι η μόνη αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχει πετύχει μόλις μία νίκη και βρίσκεται στην προ τελευταία θέση και δεν δείχνει πως μπορεί να πάρει κάτι θετικό από αυτό το παιχνίδι.

Στο παιχνίδι της Wigan με την Hull προβλέπεται μία αναμέτρηση ντέρμπι, όμως θα πιστέψω στην έδρα των γηπεδούχων, όπου επίσης έχουν δείξει πολύ καλύτερα στοιχεία στην έναρξη του πρωταθλήματος από την ομάδα της Hull.

email > Ballander@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
18-09-2018

Aston Villa – Rotherham
Leeds – Preston
Wigan – Hull

1
1
1

100 5.26 +426