Πολλά γκολ …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Πολλά γκολ αναμένονται στην εμβόλιμη αγωνιστική της Premier League, καθώς οι μεγάλες ομάδες, αγωνίζονται κόντρα σε ομάδες, που είναι στα… μέτρα τους.

Στη Novibet υπάρχει 100% πριμ στα παρολί* και καθημερινά ενισχυμένες αποδόσεις!

Η Arsenal υποδέχεται την Cardiff και όπως είναι λογικό, οι γηπεδούχοι θέλουν να… ξεσπάσουν, μετά την ήττα-αποκλεισμό, από την Manchester United και η Cardiff φαντάζει το πολύ εύκολο θύμα. Φυσιολογικά θα είναι εύκολη η νίκη της Arsenal, αφού η Cardiff βρίσκεται αρκετά χαμηλά, στην 18η θέση και σε καμία περίπτωση δεν έχει την ομάδα, για να «χτυπήσει» το παιχνίδι.

Το παιχνίδι της Manchester United με την Burnley, δεν χωράει ιδιαίτερη ανάλυση, καθώς οι γηπεδούχοι είναι… άλλη ομάδα, μετά την αλλαγή προπονητή και απέναντι στην 16η Burnley, αναμένεται να έχουν εύκολο έργο και να καταφέρουν να πάρουν τη νίκη.

Εύκολα αναμένεται να περάσει και από την έδρα της Newcastle η Manchester City, η οποία δείχνει πως έχει βρει και πάλι την φόρμα της και πηγαίνει από νίκη σε νίκη και απέναντι στην 17η Newcastle, θα περάσει εύκολα και θα συνεχίσει το ανελέητο πρεσάρισμα στην Liverpool, για την κορυφή της βαθμολογίας.

Στο παιχνίδι της Wolves με την West Ham, αναμένεται να κερδίσει η πιο καλή και σταθερή ομάδα για φέτος συνολικά στη σεζόν, δηλαδή οι γηπεδούχοι, καθώς μετά το παιχνίδι με την Leicester δείχνουν πως επανέρχονται, ενώ η West Ham ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική εύκολα από την Bournemouth και μαζί με τον παράγοντα έδρα, η Wolves έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Μπορεί η Everton να μην… τρελαίνει με την απόδοσή της την φετινή σεζόν, όμως σίγουρα έχει τον πρώτο λόγο, απέναντι στην χειρότερη ομάδα της φετινής σεζόν, την Huddersfied και θέλει τη νίκη, για να παραμείνει κοντά στην πρώτη επτάδα, που οδηγεί στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν.

Κλειστό παιχνίδι αναμένεται το Fulham-Brighton, καθώς οι δύο ομάδες, βρίσκονται στα χαμηλά… σκαλοπάτια της βαθμολογίας και όπως είναι λογικά θα… φοβηθούν να παίξουν επιθετικά, με την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο, να… αποτελεί μονόδρομος και από εκεί και πέρα, ο πιο… τολμηρός αναμένεται να κερδίσει ή να την «πληρώσει».

email > Ballander@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
29-01-2019

Arsenal – Cardiff
Manchester U. – Burnley
Newcastle – Manchester C.

1 & Over 2.5
1 & Over 2.5
2 & Over 2.5

100 4.50 -100
29-01-2019

Wolves – West Ham
Huddersfield – Everton
Fulham – Brighton

1
2
X/1st half

100 8.20 -100