Ποντάρισμα στους πρώτους …

Δέκα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, η Ελλάδα εκτός για ευνόητους λόγους, έχουν ήδη ξεκινήσει (άλλα τελειώνουν κιόλας) και η εποχή για στοιχηματισμό, ακριβώς τώρα είναι!

Στην Πρέμιερ Λίγκ η πιθανότητα του να επιστρέψει η Λίβερπουλ στο θρόνο του πρωταθλητού για 3,50+ μονάδες είναι ασφαλώς η απόλυτη επιλογή, όσο ρίσκο κι αν περιλαμβάνει η κόντρα στην Σίτι. Άλλωστε οι Πολίτες θα ρίξουν το βάρος στο Τσάμπινς Λιγκ που είναι και ο μεγάλος τους στόχος.

Στην Τσάμπιονσιπ με τον Μαρσέλο Μπιέλσα στον πάγκο της η Λιντς παραμένει το μεγάλο πρόσπεκτ της λίγκας και μπορεί, αξίζει να πονταριστεί για επιστροφή στα σαλόνια, με τις αποδόσεις στο 5,50+ να αποτελούν μάλλον ευκαιρία, παρά το δεδομένο ρίσκο.

Στο καμπινάτο η Γιούβε δύσκολα θα κοντραριστεί, παρά τις αποχωρήσεις βασικών παικτών. Κι αν το κάνει κανείς, μόνον η Ιντερ του Κόντε το μπορεί και το 5,50άρι έχει καλή τύχη! Άλλωστε ομάδα με Λουκάκου μπροστά και Γοδίν πίσω, δεν την καταδίκασε κανείς!

Στην Λα Λίγκα η Μπάρτσα παραμένει φαβόρα του 1,60 και δικαίως, αφού αν και δεν είναι αχτύπητη, η διοίκηση της Ρεάλ δεν κάνει τα χατίρια στον Ζιντάν και παραμένει πίσω στις αποδόσεις η βασίλισσα με το 2,40 καλό, αλλά με ρίσκο. Εκεί που ίσως αξίζει να μπει κανείς με γνώση κινδύνου, είναι στο υψηλότατο 15άρι της Ατλέτικο η οποία έχασε με τον Γκριζμάν, αλλά ενισχύθηκε με το νέο αστέρι Ζοάο Φέλιξ και δεν είναι απίθανο να σοκάρει τις δύο μεγάλες!

Στη Μπουντεσλίγκα οι διοικητικές αλλαγές και η μεταγραφική κωλυσιεργία μπορεί να μην καθαίρεσαν την Μπάγερν από φαβορί, αλλα με την κορυφαία της μεταγραφή, τον Σανέ, εκτός για μήνες λόγω ρήξης χιαστού, τους ηγέτες σε γήπεδο και αποδυτήρια -Ριμπερί, Ρόμπεν- εκτός ομάδας πλέον και τον Πέρισιτς μόνο και μάλλον λίγο γι αυτόν τον ρόλο, κάνουν την Ντορτμουντ να μοιάζει ικανή για την έκπληξη, αφού είναι πολύ δυνατή στην άμυνα και έχει ισχυρή ομοιογένεια, τεράστιο πλεονέκτημα. Τα 4,50 φράγκα προκαλούν!

Στη Λίγκ 1 η Πάρι δεν κοντράρεται από τις αποδόσεις και τους γνωρίζοντες το πρωτάθλημα, αλλά στη μάχη της δεύτερης θέσης η Λιόν στο 3,50 πλας έχει τέτοια ενίσχυση που φαντάζει ως το value του εν λόγω bet.

Στη Φινλανδία μόλις έληξε η κανονική περίοδος, έχει τρία μεγάλα φαβορί, την Κουόπιο, την Ιντερ και την Ιλβες που αν και πρωτοπόρος όλη τη χρονιά έπεσε τρίτη στο δίποντο πάντως από την κορυφή. Και ακολουθεί από απόσταση βολής η ενισχυμένη Ελσίνκι. Το σοβαρό στοίχημα την Ελσίνκι παίζεται που θέλει στα πλέι οφ το 5/5 και αν το πετύχει (διόλου απίθανο) θα πάρει κούπα! και καλοπληρώνει, όχι αστεία!

Στην Ελβετία είναι σωστά γκραν φαβόρα η Γιούνγκ Μπόις, που μπορεί να είχε απώλειες βασικών παικτών, αλλά ενισχύθηκε επιλεκτικά και αναμένεται εξίσου δυνατή με πέρσι, όμως η Βασιλεία μπορεί να μην είναι όπως ήταν παλιά, αλλά ενισχύθηκε πολύ και δείχνει ικανή να επανακτήσει τα πρωτεία, αξίζει το ποντάρισμα σε οτιδήποτε πάνω από 2,20.

Στην Ολλανδία ο Αγιαξ με το καλημέρα έδειξε τα δόντια του και η PSV αναμένεται να είναι η ομάδα που θα επιδιώξει να του κόψει το δρόμο προς το ριπίτ. Δείχνει ικανή να απειλήσει, αλλά έχασε την ηγετική της μορφή Ντε Γιονγκ και ψάχνει τον παίκτη που θα πάρει στις πλάτες του την ομάδα.

Στην Πορτογαλία η Μπενφίκα στο 2,00+ αξίζει κάθε επιλογή, αφού παραμένει ένα κλικ πάνω από κάθε αντίπαλο, παρά την απώλεια του σταρ της Ζοάο Φέλιξ. Η Πόρτο άλλαξε πολλά πρόσωπα και εντέλει αποδυναμώθηκε, θέλει δουλειά για να ξαναδέσει ως ομάδα με τα νέα πρόσωπα, κάτι που φάνηκε στα ματς με την Κράσνονταρ.

Στο Μεξικό η Μοντερέι μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα έχει κάνει όλες τις νίκες της στα τελευταία πέντε ματς και ανεβάζει διαρκώς απόδοση. Δεν έχει αλλαγές στο ρόστερ και ποντάρει πολλά στην ομοιογένεια, κάτι σημαντικό σε ένα πρωτάθλημα που σπάνια γίνεται το ριπίτ στον πρωταθλητή. Αποδόσεις 7,00+ για τίτλο στην Μοντερέι τώρα που είναι νωρίς κι ακόμα δεν έχει πιάσει κορυφή!

email > info@tipsmaker.net