Ποντάρουμε στο κίνητρο …

Hacker

Πάμε στο βασικό ποντάρισμα του Σαββάτου :

# Αγγαρεία η Ρίζεσπορ πάτησε τους 40β. έπιασε τον στόχο της παραμονής δεν καίγεται ιδιαίτερα …ξεκάθαρα το κίνητρο υπερ της Γαλατά τρέχει 17 αγωνιστικές αήττητη (11-6-0) κάλυψε το χαμένο έδαφος κυνηγάει τίτλο στην Τουρκία.

# Jet set η Λέτσε μετράει 8 σερί νίκες μπροστά στο κοινό της παίζει για την απευθείας άνοδο …η Σπέτσια θέλει συνδιασμό αποτελεσμάτων προκειμένου να μπεί στα πλει οφ.

# Πρόβα τελικού του κυπέλλου ( 25 Μαίου ) το ματς Λειψία-Μπάγερν άκρως επιθετικά σύνολα σκοράρουν ασταμάτητα και με συνέπεια …ανοικτό σε κάθε ενδεχόμενο πρώτη επιλογή τα γκολ εκατέρωθεν.

# Πεσμένη και μαθηματικά η Ταραγόνα ετοιμάζει πλάνα για την επόμενη κατηγορία … σε απόλυτο φορμάρισμα η Μαγιόρκα άγγιξε τα 9 ματς αήτητη ( 7-1-1 ) υπο προυποθέσεις τσεκάρει εισιτήριο ανόδου.

# Δίκαιο αουτσάιντερ η Λίλεστρομ σε 7 αναμετρήσεις μετράει ισάριθμες ήττες μεσα στο γήπεδο της … σε γεμάτη απόδοση το «διπλό» της Ρόζενμποργκ βρήκε ρυθμό εχει μείνει πίσω βαθμολογικά.

# Αδικείται από τα αποτελέσματα το Σιάτλ ( 4 ματς χωρίς νίκη ) διαθέτει έδρα, παράδοση εχει επιστροφές παικτών …σε καλό δρόμο το Χιούστον με 6/7 νίκες εχει τα φόντα να κοντράρει.

email > Hacker@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
11-05-2019

Rizespor – Galatasaray
Lecce – Spezia
Gimnastic – Mallorca

2
1
2

100 4.35 -100
11-05-2019

Leipzig – Bayern M.
Lillestrom – Rosenborg
Seattle – Houston

goal / goal
2
over 2,5

100 5.85 -100