Προβάδισμα η Σάλκε…

Master

Καλημέρα. Καλά τα πήγαμε με την χθεσινή τριάδα. Σας δίνω τις καλύτερες ευκαιρίες για σήμερα :

Η άμυνα της Ρεάλ μπάζει νερά και αυτό δεν είναι είδηση. Από τις 16 ομάδες που έχει φιλοξενήσει φέτος στο Μπερναμπέου για το πρωτάθλημα, οι 11 έχουν σκοράρει. Η Μπιλμπάο δεν κάνει καλή χρονιά αλλά μπορεί να βρει κι αυτή ένα γκολ στη Μαδρίτη. Για την ιστορία οι Βάσκοι έχουν σκοράρει στις 11/13 τελευταίες επισκέψεις τους στο Μπερναμπέου.

Δεύτερη γκέλα στη σειρά μετά από 3 ημέρες πολύ δύσκολο να κάνει η Γιουνάιτεντ, όταν μάλιστα φέτος μετά από κάθε ήττα της κερδίζει το επόμενο παιχνίδι. Παρόλα αυτά η Μπόρνμουθ έχει στην έδρα της 8 συνεχόμενα γκολ/γκολ και όβερ, για αυτό θα προτιμήσουμε τα πολλά γκολ από την νίκη των μπέμπηδων.

Στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Γερμανίας η Σάλκε παίζει με την Άιντραχτ, με παρακαταθήκη την μεγάλη της νίκη επί της Ντόρτμουντ στο ντέρμπι του Ρουρ. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε άσχημη φόρμα ενώ και η είδηση της αποχώρησης του Κόβατς στο τέλος της χρονιάς σίγουρα δεν τους έκανε καλό. Σαφές προβάδισμα για την Σάλκε.

Ματς ζωής και θανάτου για την Βερόνα το αποψινό με την Σασσουόλο στο Μπεντεγκόντι. Οι Βερονέζοι ψάχνουν απεγνωσμένα μια νίκη για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη και ίσως καταφέρουν να την πάρουν καθώς έχουν νικήσει τα 3 από τα 4 πιο πρόσφατα ματς στην έδρα τους ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν μόνο μια νίκη στα τελευταία 14 ματς.

email > master@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
18-04-2018

Verona – Sassuolo

1

100 4.44 -100