Προκρίνεται γιατί το αξίζει η Ελβετία…( ΤΑΜΕΙΟ – 2,20 )

Asian bet

Καλησπέρα φίλοι μου, μετά το χθεσινό 1/3 καθώς Ισλανδία και Αυστραλία δεν μας έκαναν την χάρη, πέσαμε λίγο αλλά συνεχίζουμε να έχουμε κέρδος.

Για σήμερα

#1 Η Ελβετία είναι πολύ καλή ομάδα και το είχα επισημάνει από το παιχνίδι με την Σερβία. Στάθηκε επάξια απέναντι στην “Σελεσάο” και κέρδισε παλικαρίσια την Σερβία. Απέναντι της η αποκλεισμένη Κόστα Ρίκα, η οποία στάθηκε όρθια για 90 λεπτά απέναντι στην Βραζιλία αλλά λύγισε στις καθυστερήσεις. Σκληροτράχηλες και οι δύο ομάδες αλλά πιστεύω πως η Ελβετία θα καθαρίσει την πρόκριση. Άσσος!

#2 Χρειάστηκε ένα φάουλ αντάξιο της κλάσης του Τόνι Κροος για να πάρει την πρώτη της νίκη απέναντι στην αξιόμαχη Σουηδία. Τώρα ήρθε η ώρα να περάσει με αίμα και ιδρώτα την επόμενη φάση, εκεί που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πέσει επάνω στην Βραζιλία. Απέναντι της η αποκλεισμένη Νότια Κορέα, μία ομάδα με χαμηλότερη ποιότητα από την Γερμανία που θα κοιτάξει να τελειώσει το τουρνουά κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Η Γερμανία ξέρει ότι υπάρχει σενάριο που την βάζει στην κορυφή, αυτό της τριπλής ισοβαθμίας. Τι θέλει; Πολλά γκολ! Για αυτό θα επιλέξω το όβερ 2,5 Γερμανία.

#3 Ώρα πρόκρισης για την “Σελεσάο”. Οι Βραζιλιάνοι που ένιωσαν κρύο ιδρώτα να τους λούζει μέχρι το 90 λεπτό απέναντι στην Κόστα Ρίκα βρήκαν την λύση για να σπάσουν την άμυνα του Κέιλορ Νάβας. Mε δύο γκολ των “μάγων” Κουτίνιο και Νεϋμάρ, πήραν την νίκη και πλέον κρατούν την τύχη στα χέρια τους. Η Σερβία είναι δυνατή ομάδα, σκληροτράχηλη και ξέρει πως θα φυλάξει τα νότα της. Σε επιλογή μονού αποδεκτού θα πάω στο Να μπει γκολ μετά το 28ο λεπτό.

email > asianbet@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
27-06-2018

South Korea-Germany

Over 2,5 Germany

100 2.00 -100
27-06-2018

Serbia-Brazil

Goal after 28th minute

100 2.20 +120
27-06-2018

Switzerland-Costa Rica

1

100 1.70 -100