Προκρίνεται η Λίβερπουλ!

Asian bet

Ημέρα Champions League με πλούσιο ενδιαφέρον στο στοιχηματικό μας κουπόνι.

Αναλυτικά οι επιλογές μας.

Το ματς της βραδιάς. Η Λίβερπουλ υποδέχεται στο κατάμεστο «Άνφιλντ» την Νάπολι με στόχο να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να συνεχίσει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Οι «κόκκινοι» έχουν αποδείξει και στο παρελθόν ότι όταν είναι με την πλάτη στον τοίχο καταφέρνουν να τα βγάλουν εις πέρας. Η Νάπολι υπό προϋποθέσεις περνάει ακόμη και με ήττα. Η Λίβερπουλ παίζει στο γήπεδό της, έχει την ποιότητα, έχει το πάθος και πιστεύουμε ότι μπορεί να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη-πρόκριση.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κλαμπ Μπριζ, σε ένα παιχνίδι όπου μόνοι οι «ρόχιμπλανκος» έχουν κίνητρο για τη νίκη. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε θα «κλειδώσει» την κορυφή στον όμιλό της με το τρίποντο και έχει την ποιότητα να το πάρει, κόντρα στη βελγική ομάδα, η οποία είναι βαθμολογικά αδιάφορη.

Τελευταία μας επιλογή από τη σημερινή μας τριάδα από την αναμέτρηση της Ίντερ κόντρα στην Αϊντχόφεν. Και σε αυτή την αναμέτρηση το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο στους γηπεδούχους, ωστόσο, ο άσος πληρώνει χαμηλά και δεν αξίζει το ποντάρισμά μας. Αντίθετα, πιο καλή επιλογή είναι τα πολλά γκολ, με τους Ολλανδούς να παίζουν ανοικτά όλα τα παιχνίδια τους. Ειδικά στο σημερινό αγώνα που θα παίξουν χωρίς άγχος αναμένεται να τα δώσουν όλα για να σκοράρουν, αφήνοντας και κενούς χώρους στα μετόπισθεν.

email > asianbet@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
11-12-2018

Liverpool – Napoli
Club Brugge – Atletico Madrid
Inter – Eindhoven

1
2
Ο 2.5

1005.77-100