Προκριματική φάση Euro 2020 …( TAMEIO – 4,47 )

Hacker

* Οι 20 ομάδες του Euro θα καθοριστούν από τα προκριματικά. Οι άλλες 4 θα βγουν από το UEFA Nations League που διεξήχθη το 2018. Κάθε κατηγορία θα «στείλει» από μια ομάδα στα τελικά του Εuro. Οι 4 πρώτες της κάθε κατηγορίας θα παίξουν πλέι οφ μετά τη λήξη των προκριματικών του Euro.

* Αν κάποια από τις 4 πρώτες της κάθε κατηγορίας έχει ήδη προκριθεί στο Euro μέσω των προκριματικών του Euro, τότε τη θέση της στα πλέι οφ θα πάρει η ομάδα που βρίσκεται στην αμέσως καλύτερη θέση της ίδιας κατηγορίας … μπέρδεμα η ιστορία προκρίνεται ο 1ος και ο 2ος κάθε ομίλου.

Πάμε στις αξίες :

# Κομβικό το ματς για την Τσεχία οριακά αποδεκτές οι τμές στον ασο, εχει ενα ματς λιγότερο κυνηγάει 2η θέση στον όμιλο θέλει να ρεφάρει την ήττα-διασυρμό στην πρεμιέρα απο την Αγγλία ( 5-0 ) …4 σερί ισοπαλίες στην σειρά η Βουλγαρία και μάλιστα με το ιδιο σκορ ( 1-1 ) προέρχεται απο 5 σερί under.

# Υποψιασμένη η Δανία δεν τα κατάφερε στα 2 προηγύμενα κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο έφερε ισάριθμα 0-0 …κωλοπετσομένη ομάδα η Ιρλανδία (7 σερί under) μετράει 392 αγωνιστικά λεπτά χωρίς να δεχτεί γκολ ενω στα 7 τελευταία παιχνίδια εχει ηττηθεί μόνο απο την Ουλαία. Μοιρασμένη η προιστορία 4-8-5 ισορροπημένος ο συνολικός απολογισμός τερμάτων (21-21).

# Άτυχη στην κλήρωση η Λετονία οντας αουτσάιντερ της συνάντησης  έπεσε σε δύσκολο όμιλο απίθανο να κάνει την υπέρβαση … βγάζει ποιότητα το Ισραήλ τρέχει αήττητο σερί σε επίσημα και φιλικά θα παλέψει για την 2η θέση με οτι αυτό συνεπάγεται.

# Στα σχοινιά η Αυστρία προέρχεται απο 2 απανωτές ήττες με 5 γκολ παθητικό στενέψανε τα περιθώρια, τελικοί τα 2 ματς που ακολουθούν … δεν είναι αμελητέα ποσότητα η Σλοβενία εχει τα φόντα να τσιμπήσει το αποτέλεσμα.

email > Hacker@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
06-06-2019

Czech Republic – Bulgaria
Denmark – Ireland
Austria – Slovenia

1
under 2,5
1

100 4.47 +347