SPORT: FOOTBALL : EFL League 2 : Crewe Alexandra FC v Mansfield Town FC : 30 October 2018 : Gresty Road

Σήμερα παίζουν οι “μικροί” … (ΤΑΜΕΙΟ – 4.82)

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Μπορεί να έχει Champions League, μπορεί να μην έχει Championship, όμως σήμερα παίζουν οι “μικροί” των αγγλικών γηπέδων.

Η Gillingham υποδέχεται την Blackpool σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Οι δύο ομάδες είναι πάνω-κάτω στην ίδια κατάσταση. Θέλουν να αποφύγουν όσο πιο νωρίς γίνεται τον υποβιβασμό, ώστε να μην μπλέξουν σε… περιπέτειες στην συνέχεια. Για αυτό τον λόγο είναι αρκετά πιθανό οι άμυνες να είναι κλειστές, με αποτέλεσμα να μην μπει εύκολα γκολ και να βγει το παιχνίδι under 2.5.

Παρόμοιο παιχνίδι με το προηγούμενο, αυτό ανάμεσα στην Wallsall και την Charlton. Δύο ομάδες με τον ίδιο στόχο στο φετινό πρωτάθλημα. Μόνο που αυτή την φορά δεν μιλάμε για την παραμονή, αλλά για την είσοδο στα play-off. Οι δύο μονομάχοι αυτοί την στιγμή βρίσκονται ισόβαθμοι με 25 βαθμούς και πρώτο στόχο θα έχουν πρώτα να μην δεχτούν γκολ και ύστερα να καταφέρουν να βρουν δίχτυα αν και εφόσον, το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Παιχνίδι που δεν χωράει κριτική αυτό ανάμεσα στην Mansfield και την Grismbi. Οι γηπεδούχοι θα κυνηγήσουν την άνοδο στην πιο πάνω κατηγορία, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να σώσουν την κατηγορία. Συν τοις άλλοις η Mansfield αγωνίζεται και στην έδρα της κάτι που την δίνει ένα ακόμη αβαντάζ.

email > Ballander@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
06-11-2018

Gillingham – Blackpool
Wallsall – Charlton
Mansfield – Grismbi

Under 2.5
Under 2.5
1

100 4.82 +382