Σε ιδανικό τάιμινγκ …( 2 TAMEIA – 4,58 & 5,55 )

Hacker

Πάμε στις βασικές επιλογές της Κυριακής :

# Την ρεβάνς του πρώτου γύρου θα κυνηγήσει η Τραμπζονσπόρ ειναι σε ιδανικό τάιμινγκ προέρχεται απο 4 συνεχόμενα τρίποντα εχει καπαρώσει θέση ευρώπης … αδιάφορη στην παρούσα φάση η Μαλάτιασπορ μεσοβδόμαδα παίζει ρέστα για τα ημιτελικά κυπέλλου κόντρα στην Φενέρ (0-0).

# Ελαφρώς καλύτερη στα σημεία η Μάτερσμπουργκ τρέχει αήτητο 5 αγωνιστικών εντος παίζει με την παράδοση υπερ της …πρωτο φαβορί για υποβιβασμό η Αντμίρα μετράει 6/7 ήττες δεν σκοράρει ουτε με προεδρικό διάταγμα.

# Ωρα να επιστρέψει στις νίκες η Φίτεσε έβγαλε εδύσκολο πρόγραμμα κυνηγάει εισοδο στα πλει οφ, δυνατή μπροστά στο κοινό της φετος εχει χάσει μόνο απο τον Άγιαξ εντός …αδιάφορη βαθμολογικά η Τσβόλε ειναι σε απόσταση ασφαλέιας απο την τελευταία 3αδα του πίνακα.

# Under control το ζεύγος Νις – Καεν εκ των πραγμάτων θα κινηθεί σε χαμηλό δείκτη τερμάτων … σφιχτή στο επιθετικό σκέλος η ομάδα της Νίκαιας σκοράρει οριακά και στο γκολ.

# Λεπτές ισορροπίες στο Ιντερ – Ρομα αμφότερες θα ψάξουντο αποτέλεσμα για ευνόητους λόγους, κατα πασα πιθανότητα παμε για το ριπίτ του πρώτου γύρου με γκολ εκατέρωθεν … κεντρικό πρόσωπο της συνάντησης ο Λουτσιάνο Σπαλέτι.

# Άκρως επιθετικά σύνολα Φέγενορντ και Άλκμααρ αποδίδουν τα μέγιστα στο τερέν σκοράρουν απο τα αποδυτήρια …θα βγούν στο ανοικτό γήπεδο και οτι ήθελε προκύψει.

email > Hacker@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
20-04-2019

Trabzonspor – Malatyaspor
Mattersburg – Wacker
Vitesse – Zwolle

1
1
1

100 4.58 +358
20-04-2019

Nice – Caen
Inter – Roma
Feyenoord – Alkmaar

under 2,5
goal / goal
TG 2-3

100 5.55 +455