Σε νορμάλ επίπεδα …

Hacker

Πάμε στα βασικά σημεία του Σαββάτου :

# Νίκη ψυχολογίας πέτυχε η ΑΙΚ κόντρα στην Αραράτ μεσοβδόμαδα «πέρασε» στην επόμενη φάση των προκριματικών του Τσάμπιονς Λίγκ, στα συν και η παράδοση …σε ανοδική πορεία η Χέλσινγκμποργκ ( 6 σερί under) συμπλήρωσε 3 ματς αήτητη θα παει σφιχτά για το αποτέλεσμα.

# Σταθερά εντος ζώνης η Σούντσβαλ αγνοεί την νίκη εδω και 10 αγωνιστικές, δύσκολα να αποφύγει τα μπαράζ υποβιβασμού.. πιο έμπειρη ομάδα η Χάκεν διαθέτει πλουραλισμό στην επίθεση σκοράρει 2 γκολ μ.ο ανα αγώνα.

# Σε νορμάλ επίπεδα ο ασος της Μποταφόγκο ευκολα η δύσκολα θα φτάσει στην επικράτηση … μπούσουλας οι 5 συνεχόμενες ήττες απο πλευράς Γκουαράνι αποτυπώνουν ξεκάθαρα το στίγμα της συνάντησης.

# Εχει καλή σχέση με το γκολ το Τορόντο (μετράει 9/10 over 2,5) προέρχεται απο 2 σερί νίκες με συντελεστή τερμάτων 5-1 …την κατω βόλτα εχει πάρει το Χιούστον εξου και 8 διαδοχικές ήττες εκτός έδρας.

# Ελαφρώς καλύτερο στα σημεία το Κάνσας κερδίζει 2 απανωτά θελει να διευρύνει το νικηφόρο σερί του …ευάλωτο μακριά απο την βάση του το Ντάλας βγάζει αδυναμίες αμυντικά μετράει 5/6 ήττες.

# Σε καλό τέμπο Σολτ Λεικ και Μινεσότα προέρχονται απο θετικές εμφανίσεις ( απο 5 και 4 σερί νίκες έκαστος ) σκοράρουν σε πρώτο χρόνο και με συνέπεια …πρώτη επιλογή τα γκολ ακολουθεί το over 2,5.

email > Hacker@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
20-07-2019

AIK – Helsingborg
Sundsvall – Haecken
Botafogo – Guarani

1
2
1

100 5.39 -100
21-07-2019

Toronto – Houston
Kansas – Dallas
Real Salt – Minnesota

over 2,5
1
goal / goal

100 5.00 -100