Σε περίοδο μόντας …

Hacker

Τσάμπιονς Λίγκ 2ος προκριματικός γύρος πράξη Α΄… σε περίοδο μόντας οι ομάδες δεν εχουν πολλά επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους.

# Σκληρό καρύδι η Βικτόρια Πλζεν στα 2 πρώτα επίσημα παιχνίδια μετράει ισάριθμες νίκες θέλει να σιγουρέψει την παρουσία της στο Γιουρόπα Λίγκ …αρνητικό σερί τρέχει στην διοργάνωση ο Ολυμπιακός ( 0-1-5 ) εχει να κερδίσει στην διοργάνωση απο τον Άυγουστο του ΄17 ωστόσο οι φετινές προσθήκες ανεβάζουν ψηλά τον πήχη αμεση προτεραιότητα πλεον η είσοδο στους ομίλους. Πρώτη τύχη στα γκολ εκατέρωθεν ακολουθεί το διπλό.

# Πιο βαρύ όνομα η Αιντχόφεν σωστά ξεκινάει απο θέση φαβορί θα ψάξει σκορ πρόκρισης απο σήμερα με οτι αυτό συνεπάγεται … φουλ επίθεση η Βασιλεία ( 1 ήττα σε 25 επίσημα παιχνίδια ) εχει τα φόντα να σκοράρει σε οποιαδήποτε έδρα. Ξερό over 2,5.

# Ειχε ρέντα και μεγάλη δόση τύχης η Σουτιέσκα απέκλεισε την Σλάβια Μπρατισλάβας πήρε την πρόκριση στα χασομέρια, δεν έχει προκριθεί ποτέ σε τρίτο γύρο ευρωπαϊκής διοργάνωσης …ενα κλικ επάνω σε ποιότητα και εμπειρία το ΑΠΟΕΛ εχει συμμετάσχει τέσσερις φορές σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ και τη σεζόν 2011-12 έφτασε μέχρι και τα προημιτελικά.

email > Hacker@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
23-07-2019

Viktoria Plzen – Olympiacos
PSV Eindhoven – Basel
Sutjeska – APOEL Nicosia

goal / goal
over 2,5
2

100 5.48 -100