Σε φουλ τέμπο …

Hacker

Πάμε στις βασικές επιλογές της Κυριακής :

# Δίκαιο αουτσάιντερ της συνάντησης η Κύπρος προέρχεται απο δυνατές εμφανίσεις βλέπει 3η θέση στον πίνακα …εχει σκοράρει σε ολα τα ματς η Ρωσία ειναι σε φουλ τέμπο ( 6/7 νίκες τερ.22-4 ) θέλει μόλις 1 νίκη για να κλειδώσει την συμμετοχή της στην τελική φάση της διοργάνωσης.

# 4/4 νίκες εντός η Ουαλία ειναι υποχρεωμένη να κάνει παιχνίδι τρέφει ελπίδες πρόκρισης …ενα κλικ επάνω σε ποιότητα και εμπειρία η Κροατία πήρε κεφάλι στον όμιλο εχει την παράδοση υπερ της θα βρει τρόπο να τρυπήσει.

# Σε τιμές αγοράς ο ασος της Λας Πάλμας ειναι στα φόρτε της τρέχει 4/5 νίκες σκοράρει στον μέγιστο δυνατό βαθμό …5/6 ισοπαλίες η Λα Κορούνια ψάχνει να βρεί πατήματα.

# Παικτικώς στα ιδια Βάσκο και Φορταλέζα ( απο 28 πόντους εκαστος ) ειναι στο +5 απο την ζώνη θα παλέψουν για το τρίποντο με οτι αυτο συνεπάγεται … τα γκολ σε πρώτο πλάνο.

# Τον τρίτο λόγο στην συνάντηση η Ιντερνασιονάλ δεν πατάει καλά έκλεισε 4 ματς χωρίς νίκη…προκλητικές οι τιμές στο «διπλό» της Σάντος κυνηγάει τίτλο στην Σέριε Α΄ μετράει 3 απανωτά τρίποντα με συνολικό σκορ 5-0.

# Σφιχτό εκ των πραγμάτων το αποψινό «Clasico» κατα πασα πιθανότητα θα παιχτεί σε χαμηλό δείκτη τερμάτων …εχει πρόβλημα στον δημιουργικό τομέα η Σαο Πάολο δεν σκοράρει στα 3/4 τελευταία ενω στην Κορίνθιανς υπάρχουν πολλές απουσίες.

email > Hacker@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
13-10-2019

Cyprus – Russia
Wales – Croatia
Las Palmas – La Coruna

2
2
1

100 8.59 -100
13-10-2019

Vasco da Gama – Fortaleza
Internacional – Santos
Sao Paulo – Corinthians

goal/goal
X
under 2,5

100 8.90 -100