Σε φούλ ντόπα …

Hacker

Πάμε στις βασικές επιλογές του Σαββάτου :

# Ρεαλιστικές οι τιμές στον ασο της Κάιζερσλαουτερν ειναι σε θέση να επαναλάβει το σκορ του πρώτου γύρου … η Άαλεν καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες ωστόσο δύσκολα να προλάβει το τρένο της παραμονής.

# Ορισμός του γκολ το ματς Μπάγερν – Ντόρτμουντ βαση πρόσφατης εικόνας δύσκολα να πεις ποιός θα κερδίσει …φύση επιθετικές ομάδες σκοράρουν σαν σε προπόνηση θα βγουν στο ανοικτό γήπεδο να αποζημιώσουν το κοινό τους.

# 4 ήττες στη σειρά η Βαγιεκάνο εχει κουνήσει μαντήλι απο νωρίς ετοιμάζει πλάνα για την Σεκούντα …σε φούλ ντόπα η Βαλένθια κατάπιε Σεβίλλη και Ρεάλ Μ. μπορεί άνετα τη 4η θέση στο πίνακα.

# 15 ματς αήτητη σε ολες τις διοργανώσεις η Μπαρτσελόνα με νίκη σήμερα καθαρίζει την υπόθεση τίτλος και παει γι αλλα …αποδεδειγμένα δεν μπορεί στο «Καμπ Νου» η Ατλέτικο Μ. ειναι χωρίς διπλό απο το 2016.

# Έχει συγκριτικό πλεονέκτημα στα πλει οφ η Γκένκ μετράει 3 νίκες στα 4 τελευταία εντός κρατώντας την εστία της ανέπαφη …με διαδοχικές ήττες ξεκίνησε τα μπαράζ η Γάνδη εχασε έδαφος βαθμολογικά.

# Δυνατή στην έδρα της η Χέρκαλες σκοράρει στον μέγιστο βαθμό κυνηγάει είσοδο στην 7αδα… πάτωσε η Μπρέντα δύσκολα να κάνει την υπέρβαση.

email > Hacker@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
06-04-2019

Vallecano – Valencia
Genk – Gent
Heracles – Breda

2
1
1

100 5.45 -100
06-04-2019

Kaiserslautern – Aalen
Bayern M. – Dortmund
Barcelona – Atletico M.

1
goal / goal
1

100 4.86 -100