Σκοράρει κατα βούληση …

Hacker

Τακτικά στην κίνηση της Παρασκευής :

# Χωρίς περιθώρια γκέλας η Ουνιόν Β. συμπλήρωσε 18 ματς αήτητη εντός απέχει 4 πόντους απο την κορυφή θα το φτάσει στα άκρα… επικίνδυνη στην κόντρα επίθεση η Αρμίνια μπορεί το γκολ ττης τιμής.

# Σαφώς πιο ποιοτική ομάδα η Μπρέστ κυνηγάει άνοδο ειναι φορμαρισμένη διαθέτει την κορυφαία επίθεση την κατηγορία με 41 τέρματα ενεργητικό …υστερεί σε ολες τις γραμμές η Γκρενόμπλ αγνοεί την νίκη εδω και 8 αγωνιστικές.

# 7 ματς αήτητη η Βέρντερ ( 2 νίκες 5 ισοπαλίες ) κινείται ανοδικά στον πίνακα σκοράρει κατα βούληση, υπο προυποθέσεις βλέπει ευρώπη …αντιστρόφως ανόλογη η πορεία της Στουτγάρδης διαθέτει την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας ( 50 γκολ παθητικό ) θα παλέψει για την σωτηρία της.

# Κομβικό το ματς για την Βερόνα ειναι στο -6 απο την απευθείας άνοδο δεν χάνει στα 4 πιο πρόσφατα εστω και οριακά αναμένεται να επικρατήσει …εξίσου ανταγωνιστικό σύνολο η Σαρλεριτάνα με καλές επιδόσεις εκτός έδρας ( 4 ματς αήτητη ) κυνηγάει τα πλει οφ ανόδου.

# Συγκριτικό προβάδισμα στην Γουεστ Χαμ και λόγω παράδοσης ειναι στο +9 απο την επικίνδυνη ζώνη θα επιχειρήσει να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί της… μη αναστρέψιμη η κατάσταση στην Φούλαμ ( 6/7 ήττες ) δύσκολα να κάνει την υπέρβαση.

email > Hacker@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
22-02-2019

Brest – Grenoble
Werder Br. – Stuttgart
West H. – Fulham

1
1
1

100 5.75 -100
22-02-2019

Union Be. – Arminia B.
Verona – Salernitana

goal / goal
goal / goal

100 4.20 -100