Σκοράρει σε βαθμό κακουργήματος …

Hacker

Τακτικά στην κίνηση της Δευτέρας :

# Στείρα και άσφαιρη επιθετικά η Φροζινόνε παραμένει χωρίς νίκη εμεσα στο γήπεδο της δεν εχει σκοράρει στα 3 πρόσφατα εντός …φαβορί εξ ορισμού η Λάτσιο ειναι σε απόσταση αναπνοής απο την 4η θέση κυνηγάει ευρώπη.

# Στο -1 απο τις θέσεις των πλέι αουτ η Λανς μετράει 1 νίκη σε 6 αγώνες εστω και οριακά αναμένεται να φτάσει στην επικράτηση …την απευθείας παραμονή της στην κατηγορία ψάχνει η Μπενζιέρ ( 6/6 ήττες ) εκτος εδρας δέχεται 2 γκολ μ.ο ανα αγώνα.

# Κόντρα στο ρεύμα και τα προγνωστικά η Γουεστ Χαμ χάνει 3 απανωτά ( τερ.2-9 ) σήμερα αναμένεται να βγάλει αντίδραση στο τερεν … ναι μεν φαβορί η Λίβερπουλ οχι ομως σε αυτες τις τιμές της πλάκας.

# Εχει πολλή ισοπαλία το ζευγάρι Λας Πάλμας – Σαραγόσα κακώς γέρνει προς την έδρα δύσκολα να προκύψει νικητής, παικτικά δεν εχουν μεγάλες διαφορές οι ομάδες τα γκολ σε πρώτο πλάνο.

# Ανταγωνιστική μπροστά στο κοινό της η Κάλιαρι εντος Σαρδηνίας βγάζει χαρακτήρα …φουλ επίθεση η Αταλάντα άγγιξε τα 5 σερί over 3,5 εκτός εδρας σκοράρει σε βαθμό κακουργήματος.

# Ντεφορμέ το Παλέρμο (2 σερί ήττες) σε περίπτωση νίκης σήμερα πιάνει κορυφή, ελκυστική η απόδοση του ασου ευκολα η δύσκολα αναμένεται να επιβεβαιωθεί …αξιόμαχο σύνολο η Φότζια δύσκολα να αντέξει στην πίεση των Σικελών.

email > Hacker@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
04-02-2019

Frosinone – Lazio
Cagliari – Atalanta
Palermo – Foggia

2
over 2,5
1

100 4.50 -100
04-02-2019

Lens – AS Beziers
West Ham – Liverpool
Las Palmas – Zaragoza

under 2,5
(1X)
goal / goal

100 9.25 -100