Σούπερ Ντέρμπι …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Μεγάλο ντέρμπι στην Σκωτία με την Rangers να υποδέχεται την Celtic ενώ υπάρχουν και δύο παιχνίδια για την Premier League στην Σκωτία.

Ξεκινάμε με το πολύ μεγάλο παιχνίδι και την ντερμπάρα στην Σκωτία ανάμεσα στην Rangers και την Celtic. Σε σχέση με τα παιχνίδι με γηπεδούχο την Celtic, τα παιχνίδια με γηπεδούχο την Rangers είναι σχετικά πιο κλειστά. Όμως, επειδή είναι και αρχή της σεζόν, πιστεύω πως το ματς θα είναι σχετικά ανοιχτό και οι δύο ομάδες θα ψάξουν από την αρχή το γκολ και τη νίκη. Οπότε πάμε σε ένα over 2.5 που φαίνεται ασφαλές σημείο.

Everton και Wolves είναι δύο ομάδες που θεωρητικά δεν θα κινδυνέψουν να υποβιβαστούν, αλλά θα είναι στο κυνήγι μιας ευρωπαϊκής θέσης. Πιστεύω θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι και δυνατό, αλλά στο τέλος και με την βοήθεια της έδρας, η Everton θα καταφέρει να πάρει τη νίκη, έστω και δύσκολα.

Στο ντέρμπι του Λονδίνου ανάμεσα στην Arsenal και την Tottenham πιστεύω θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι, όπως γίνεται παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια στο Emirates, οπότε η επιλογή μας για αυτό το παιχνίδι είναι το over 2.5.

email > Ballander@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
01-09-2019

Rangers – Celtic
Everton – Wolves
Arsenal – Tottenham

Over 2.5
1
Over 2.5

100 6.58 -100