Σπάνε αήττητα σήμερα …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Αρχίζει και έχει ρυθμό το πρωτάθλημα της Ιρλανδίας, αφού αισίως βρισκόμαστε στην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η Derry City υποδέχεται την αήττητη Dundalk. Είναι δύο ομάδες που ξέρουν να δημιουργούν παιχνίδι και σκοράρουν περίπου 1.5 γκολ μ.ο., ενώ αν συνδυάσει κανείς το γεγονός πως ακόμη είναι η αρχή του πρωταθλήματος και οι ομάδες παίζουν χωρίς άγχος, δίνει επιπλέον κίνητρο στους δύο αντιπάλους να παίξουν ποδόσφαιρο και να σκοράρουν και οι δύο τουλάχιστον από ένα γκολ.

Η Cork City υποδέχεται την Bohemians. Όπως είπαμε και την προηγούμενη εβδομάδα η Cork μπορεί να μην ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα, όμως είναι μια καλή ομάδα, που σιγά-σιγά θα βρει τα πατήματά της. Απέναντί της η Bohemians η δεύτερη και τελευταία ομάδα που είναι αήττητη μετά την Dundalk. Πιστεύω πως με την δύναμη της έδρας οι γηπεδούχοι θα πάρουν τη νίκη και θα φτάσουν κοντά στις πρώτες τρεις θέσεις.

Η Shamrock Rovers υποδέχεται την Sligo Rovers. Παρ’ όλο που η Sligo προέρχεται από δύο σερί νίκες, πιστεύω πως η Shamrock θα συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και μετά το πέρας αυτής της αγωνιστικής και θα καταφέρει να πάρει τη νίκη, όντας καλύτερη ομάδα από τους φιλοξενούμενους.

email > Ballander@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
15-03-2019

Derry City – Dundalk
Cork City – Bohemians
Shamrock Rovers – Sligo Rovers

G/G
1
1

100 4.62 -100