Συνδυαστική μέρα στην Αγγλία …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Συνδυαστική μέρα και η σημερινή, καθώς υπάρχουν δύο παιχνίδια της Premier League και ένα της Championship στο Κυριακάτικό μενού, τρία παιχνίδια τα οποία έχουν το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον το καθένα για την σημασία του.

Ξεκινάμε με Championship και με το παιχνίδι της Aston Villa με την Birmingham. Μπορεί οι δύο ομάδες να είναι ισόβαθμες με 24 βαθμούς στην μέση της βαθμολογίας, όμως νομίζω πως έχει ένα προβάδισμα η Villa, καθώς οι φιλοξενούμενοι, έχουν να πάρουν αρκετό καιρό νίκη εκτός έδρας στο συγκεκριμένο ζευγάρι και συγκεκριμένα από το 2004, με την Aton Villa να μετρά από τότε έξι νίκες και μία ισοπαλία σε επτά παιχνίδια.

Ωραίο παιχνίδι και το Bournemouth-Arsenal. Και οι δύο έρχονται από σερί αρνητικών αποτελεσμάτων (δύο σερί ήττες για τους γηπεδούχους – τρεις σερί ισοπαλίες για τους φιλοξενούμενους) και αυτό είναι ένα στοιχείο που σημαίνει πως θα ανοιχτούν και θα ψάξουν το γκολ που θα τους δώσει τη νίκη, με αποτέλεσμα να αναμένεται ένα παιχνίδι με αρκετό ενδιαφέρον και πολλά γκολ.

Η Wolves ξεκίνησε πολύ δυναμικά το πρωτάθλημα, αλλά τώρα περνάει μία δύσκολη περίοδο με αρνητικά αποτελέσματα, όμως θαρρώ πως δεν είναι χειρότερη ομάδα από την Huddersfield και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι αγωνίζεται εντός έδρας, νομίζω πως θα καταφέρει να κερδίσει και να επιστρέψει στις νίκες.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
25-11-2018

Aston Villa – Birmingham
Bournemouth – Arsenal
Wolves – Huddersfield

1
Over 2.5
1 & N/G

1005.49-100