Συνεχίζεται το σερί…

Asian bet

Καλημέρα σας,

Βραδιά Champions League και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο με καλές και δυνατές επιλογές για την επιστροφή μας στο ταμείο.

Αναλυτικά…

Πολύ κρίσιμος αγώνας στη Γερμανία για το Champions League ανάμεσα στη Χόφενχαιμ και την Λιόν. Οι Γάλλοι βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου τους με 4 βαθμούς, ενώ στον 1 βαθμό έχουν μείνει οι Γερμανοί. Εμείς θα πάμε με το σερί που τρέχει η γερμανική ομάδα, η οποία μετράει 11 σερί goal-goal σε όλες τις διοργανώσεις της.

Περνάμε στην Ολλανδία και στην αναμέτρηση του Άγιαξ με την Μπενφίκα. Και εδώ διακυβεύονται πολλά αφού οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου μία θέση πίσω από την Μπάγερν Μονάχου. Ο «Αίαντας» στο γήπεδό του παρουσιάζει πολύ καλά στοιχεία, τα οποία περιμένουμε να εκμεταλλευτεί κόντρα στους «αετούς». Από την πλευρά τους, όμως, και οι Πορτογάλοι είναι απειλητικοί, σκοράροντας με μεγάλη ευκολία. Συνεπώς το Over 2.5 φαντάζει ως μία λογική και πολύ πιθανή επιλογή.

Τελευταία μας επιλογή για σήμερα από το Γιούνγκ Μπόις- Βαλένθια. Οι «νυχτερίδες» δεν βρίσκονται σε πολύ καλό… φεγγάρι, ωστόσο, δύσκολα θα χάσουν στην Ελβετία. Οι γηπεδούχοι στην έδρα τους παίρνουν δύναμη, βάζουν γκολ, ανοίγοντας το ρυθμό του ματς, κάτι το οποίο βολεύει και τους Ισπανούς. Έχουμε επιλέξει και εδώ τα πολλά γκολ και το Over 2.5, ελπίζοντας σε καλή ημέρα των επιθέσεων των δύο ομάδων.

email > asianbet@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
23-10-2018

Hoffenheim – Lyon
Ajax – Benfica
Young Boys – Valencia

G/G
O 2.5
O 2.5

100 4.85 -100