Τα κεφάλια μέσα …( TAMEIO – 4,64 )

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Η νέα σεζόν σε Αγγλία και Σκωτία ξεκινάει με την Premier League να περιμένει ακόμη και όπως καταλαβαίνετε τα κεφάλια μπαίνουν μέσα.

Η Fulham υποβιβάστηκε από την Premier League και είναι σίγουρο πως θα κυνηγήσει να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια. Από την άλλη η Barnsley πιστεύω θα είναι μια ομάδα που θα τερματίσει στην μέση της βαθμολογίας. Η Fulham σίγουρα είναι πιο ποιοτική ομάδα, λογικά θα δυσκολευτεί, αλλά εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρει να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Ωραίο παιχνίδι αναμένεται και το Stoke City-QPR. Ένα παιχνίδι με άρωμα Premier League αφού και οι δύο ομάδες ήταν πρόσφατα στην μεγάλη κατηγορία. Σίγουρα πιστεύω θα παίξει μεγάλο ρόλο η έδρα της Stoke, η οποία είναι και το φαβορί για τη νίκη. Βέβαια είναι πρεμιέρα, όμως εμείς πάμε πάντα μαζί με τις πιθανότητες.

Το τελευταίο μας παιχνίδι από την πρεμιέρα της Championship είναι αυτό της Brentford με την Birmingham. Και εδώ ισχύει το ίδιο με το προηγούμενο παιχνίδι. Θα πάμε με την γηπεδούχο ομάδα η οποία έχει περισσότερες πιθανότητες μαζί με την βοήθεια του κόσμου της να φτάσει στη νίκη.

Πρεμιέρα και στην Premiership Σκωτίας και ξεκινάμε με το παιχνίδι της Livingston με την Motherwell. Οι δύο ομάδες θέλουν να μπουν με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα, αφού είναι δύο ομάδες που θα θέλουν να αποφύγουν τα play-out. Πιστεύω πως θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι και πως δεν θα υπάρξουν πολλά γκολ με αποτέλεσμα να έχουμε λιγότερα από τρία γκολ σίγουρα.

Οι Πρωταθλητές της Celtic αντιμετωπίζουν την St. Johnstone και την υποδέχονται στην έδρα τους. Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έλεγα πως δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα, όμως επειδή είναι πρεμιέρα θα πάμε πιο… safe και θα επιλέξουμε απλά το over 2.5 για να είμαστε καλυμμένοι.

Η Ross County είναι νεοφώτιστη ομάδα και έχοντας το πρώτο παιχνίδι στην έδρα της, πιστεύω πως θα είναι σαν γιορτή, κάτι που θα απελευθερώσει τα πόδια των παιχτών και θα καταφέρουν να κάμψουν την αντίσταση της Motherwell, η οποία αντικειμενικά δεν είναι και κάποιο φόβητρο.

email > Ballander@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
03-08-2019

Barnsley – Fulham
Stoke – QPR
Brentford – Birmingham

2
1
1

100 6.66 -100
03-08-2019

Livingston – Motherwell
Celtic – St. Johnstone
Ross County – Hamilton

Under 2.5
Over 2.5
1

100 4.64 +364