Της έχει πάρει τον αέρα …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Μάντσεστερ Σίτι. Λίβερπουλ – Άρσεναλ πριμ 5%* και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα στην Sportingbet!

Μεγάλη μέρα η σημερινή για το Βρετανικό νησί, καθώς υπάρχουν δύο μεγάλα ντέρμπι σε Αγγλία και Σκωτία. Αυτά είναι το Rangers-Celtic, με την Celtic να έχει πάρει τον… αέρα τα τελευταία χρόνια και το «κόκκινο» ντέρμπι, Liverpool-Arsenal, στην έναρξη του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Premier League.

Η Watford υποδέχεται τη Newcastle σε ένα παιχνίδι που υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Αυτό είναι η Watford, η οποία παρά την ήττα της από την Chelsea, έπεσε πραγματικά μαχόμενη και δεν πήρε την ισοπαλία στις λεπτομέρειες. Από την άλλη η Newcastle είναι ομάδα ή του ύψους ή του βάθους. Ή θα πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης ή θα δείξει σημάδια διάλυσης. Και στις δύο περιπτώσεις πάντως θεωρώ πως η Watford είναι καλύτερη ομάδα και θα μπορέσει να πάρει τη νίκη.

Η τρομερά φορμαρισμένη Leicester υποδέχεται την Cardiff. Όπως ανέφερα οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε τρομερά καλή κατάσταση, θυμίζοντας την Leicester που κατέκτησε την Premier League, αφού έρχεται μετά από τις δύο νίκες, κόντρα στην Chelsea (εκτός) και την Manchester City (εντός). Η Cardiff, η οποία είναι μόλις τρεις βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη και δεν φαίνεται ικανή να μπορέσει να πάρει κάτι από το παιχνίδι.

Η ώρα του «κόκκινου» ντέρμπι ανάμεσα στην Liverpool και την Arsenal έφτασε! Η αήττητη Liverpool πιστεύω έχει το πλεονέκτημα να πάρει τη νίκη και λόγω του Anfield κυρίως, αλλά και του γεγονότος, πως και στο παιχνίδι στο Emirates, από δικά της λάθη κυρίως δεν πήρε τη νίκη. Είναι καλύτερη ομάδα, παίζει στην έδρα της, είναι αήττητη και τα ντέρμπι μεταξύ των δύο, έχουν πάντα πολλά γκολ.

Λίβερπουλ – Άρσεναλ με πριμ 5%*

Η ώρα του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα στην Rangers και την Celtic έφτασε και πάλι, όπως κάθε χρόνο λίγο πριν το τέλος του έτους. Η Celtic έχει πάρει ξεκάθαρα τον αέρα της αιωνίου αντιπάλου της, η οποία έχει να την κερδίσει από τον Μάρτιο του 2012! Πιστεύω πως παρ’ όλο που η Celtic αγωνίζεται εκτός έδρας, εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τη νίκη και θα αρχίσει να «καθαρίζει» την υπόθεση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η Livingston τα πάει αρκετά καλά στο πρωτάθλημα, όμως βρίσκει απέναντί της την Aberdeen, η οποία είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, αφού προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες και την ήττα της λίγες μέρες πριν από την Celtic με 3-4! Οι φιλοξενούμενοι πιθανόν να φύγουν νικητές, καθώς θέλουν να παραμείνουν κοντά στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος, ενώ η Livingston θα παλέψει μέχρι τέλους για να μπει στα play-off  και να αποφύγει τα play-out.

Η Kilmarnock υποδέχεται την St. Mirren και οι γηπεδούχοι έχουν ξεκάθαρο πλεονέκτημα για τη νίκη. Αυτό διότι οι γηπεδούχοι βρίσκονται την Τρίτη θέση με 38 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι προτελευταίοι με 12. Αντιλαμβανόμαστε πως η διαφορά είναι μεγάλη και με το γεγονός πως υπάρχει το ντέρμπι Rangers-Celtic, Η Kilmarnock θέλει πάση θυσία τη νίκη, για να χωθεί σφήνα στους δύο παραδοσιακά μεγάλους του πρωταθλήματος.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
29-12-2018

Watford – Newcastle
Leicester – Cardiff
Liverpool – Arsenal

1
1
1 & Over 2.5

1005.60-100
29-12-2018

Rangers – Celtic
Livingston – Aberdeen
Kilmarnock – St. Mirren

2
2
1

1007.10-100