του αγίου Ποτέ …

Η κυβέρνηση κάνει παιχνίδι με τον πόλεμο κατά Μαρινάκη. Επικοινωνιακό παιχνίδι, ποντάροντας ότι τουλάχιστον δεν θα χάσει. Και, όπως και να έχει, λίγο ή πολύ, θα βγει κερδισμένη. Επειδή ο Μαρινάκης είναι ήδη υπόλογος στη δικαιοσύνη για εμπορία ναρκωτικών. Και επειδή του χρεώνουν «ειδικές σχέσεις» με τον υποψήφιο πρωθυπουργό Μητσοτάκη.

Κι αν ο Μαρινάκης βγει καθαρός από την αδέκαστη δικαιοσύνη; Κι αν, για να το πάμε πιο πέρα, αν ο Μαρινάκης κρατάει κρυφούς «άσους» σε βάρος της κυβέρνησης Τσίπρα.

Συνεργάτης, πιο συγκεκριμένα άτομο του πολύ στενού κύκλου του εφοπλιστή ισχυρίζεται ότι «ο Μαρινάκης δεν πρόκειται να πάει σαν το σκυλί στ’ αμπέλι, θα πάρει κόσμο μαζί του». Τι εννοεί ο κολλητός του Νο1 αντίπαλου της κυβέρνησης; Έτσι, πλέον, αντιμετωπίζουν τον Μαρινάκη.

Κάποια σκυλιά γουστάρουν, παραγουστάρουν τα σταφύλια, αλλά δεν έχουν καλό τέλος, βρίσκουν το θάνατο στα αμπέλια. Ο Μαρινάκης δεν περιορίστηκε στη δημοσιότητα που κέρδισε με τον Ολυμπιακό. Κι απλώνει τα πόδια του έξω από το στρώμα του.

Θα κόψουν τα πόδια του Μαρινάκη οι Συριζαίοι; Ναι, του αγίου Ποτέ. Περισσότερα από τρία χρόνια τον μαγειρεύουν πάνω σε καυτά κάρβουνα και, τουλάχιστον, μέχρι σήμερα δεν κατάφεραν να στριμώξουν τον χοντρό. Μήπως, πράγματι, τους κρατάει στο χέρι;

email > freekick@tipsmaker.net