Το ζουμί στην Championship …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Μπορεί να είναι μέρα Champions League και σήμερα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως το… ζουμί στην όλη υπόθεση το έχει και πάλι η Championship, αφού συνεχίζεται με την δεύτερη δόση της η 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Κάνε παιχνίδι με προσφορά ημέρας* στην Πρέμιερ Λίγκ ! 

Η πρωτοπόρος Norwich αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Preston. Προσωπικά θεωρώ μεγάλη ευκαιρία την υψηλή απόδοση της Norwich, αφού οι δύο ομάδες έχουν 20 βαθμούς διαφορά, οι φιλοξενούμενοι, προ έρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες, ενώ η Preston, παρ’ όλο που τις τελευταίες αγωνιστικές ανέβηκε, παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία και συγκεκριμένα στην 14η θέση της βαθμολογίας. Πιστεύω εύκολα ή δύσκολα η Norwich θα πάρει το παιχνίδι.

Η Leeds υποδέχεται την Swansea. Πάνω-κάτω ισχύει ότι και στο προηγούμενο παιχνίδι, αφού οι δύο ομάδες, έχουν μεγάλη διαφορά μεταξύ τους. Συγκεκριμένα η Norwich είναι δεύτερη , ενώ η Swansea 11η και μαζί με το πλεονέκτημα της έδρας θα καταφέρει να πάρει τη νίκη και να επιστρέψει σε αυτές.

Το παιχνίδι όπου οι δύο ομάδες είναι κοντά μεταξύ τους είναι η Sheffield United και η Middlesborough. Εδώ θα πάω και πάλι με την έδρα, καθώς ειδικά σε κάτι τέτοια παιχνίδια που οι ομάδες είναι κοντά, το γήπεδο παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο.

email > Ballander@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
13-02-2019

Preston – Norwich
Leeds – Swansea
Sheffield Utd. – Middlesborough

2
1
1

100 9.80 -100