Το πλεονέκτημα στις έδρες …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Βρισκόμαστε πλέον στα μισά του πρωταθλήματος της Ιρλανδίας, αφού σήμερα ολοκληρώνεται ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος και έχουν το πλεονέτημα οι έδρες.

Το καλό για τις ομάδες που είναι χαμηλά στη βαθμολογία είναι πως οι δύο τελευταίες είναι ήδη πολύ μακριά από τις υπόλοιπες και θα παλέψουν για τα Play-Out μεταξύ τους, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Έτσι, η Sligo Rovers που βρίσκεται μόλις δύο θέσεις πάνω από την ένατη θέση, έχει προβάδισμα έντεκα πόντων και αγωνίζεται χωρίς πολύ άγχος, όμως και πάλι πιστεύω πως η Bohemians έχει το προβάδισμα για τη νίκη και λόγω έδρας, αλλά και για το λόγο πως είναι καλύτερη ομάδα φυσικά.

Σε αυτό το παιχνίδι ανάμεσα στην Derry City και την Harps υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι οι γηπεδούχοι, καθώς πέρα του ότι αγωνίζονται στην έδρα τους, βρίσκονται στην τέταρτη θέση και κυνηγούν το εισιτήριο της Ευρώπης, ενώ από την άλλη η Harps θα αγωνιστεί για να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό.

Η Cork City έχει αρχίσει να ανεβαίνει βαθμολογικά, όμως η Shamrock Rovers, μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες που πέτυχε φαίνεται πως επιστρέφει στον καλό της εαυτό και με σύμμαχο τον κόσμο της, πιστεύω θα καταφέρει να επικρατήσει επί της αντιπάλου του.

email > Ballander@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
24-05-2019

Bohemians – Sligo R.
Derry C. – Harps
Shamrock R. – Cork C.

1
1
1

100 4.63 -100