Το σερί της η Ίντερ …

Hacker

Στις 3,039 μονάδες έγραψε το κατράν και το πάρτι συνεχίζεται …6/6 είχαμε στα χτεσινά προτεινόμενα σημεία με συνολική απόδοση ( 24,76 ) επιστροφή των χρημάτων.

Πάμε στις βασικές επιλογές του Σαββάτου :

ΑΕΚ – Ολυμπιακός  με πριμ 5%* και 100+ ειδικά στοιχήματα!

# Ζαριά το ματς στο Ολίμπικο εκ των πραγμάτων θα κινηθεί σε υψηλό δείκτη τερμάτων, φουλ επιθετικά σύνολα Λάτσιο και Φιορεντίνα σκοράρουν στα 6/7 τελευταία παιχνίδια θα ψάξουν το γκολ απο τα αποδυτήρια.

# Φτωχός ο απολογισμός της Στουρμ ( 1 νίκη σε 10 επίσημα ) δύσκολα να κρατήσει το μηδεν στα μετόπισθεν …σε περίοδο εξαιρετικής ρέντας η Σάλτσμπουργκ -σπάει τα ρεκόρ- κερδίζει 7 συνεχόμενα εντός και εκτός συνόρων με 24 γκολ νεργητικό παρακαλώ.  

# Στην ιδια ευθεία Σεβίλλη και Θέλτα εχει απόκλιση το σετ αποδόσεων, αμφότερες προέρχονται απο ντεμαράζ θετικών αποτελεσμάτων σκοράρουν σε ικανοποιητικό τέμπο βρέχει γκολ στo «Πιθχουάν».

# 4η ήττα στα 5 τελευταία η ΣΠΑΛ θα παλέψει για να κρατηθεί στην κατηγορία …καλά κρατεί το νικηφόρο σερί της Ίντερ σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λίγκ βγάζει χαρακτήρα στο τερέν απέχει μόλις 2β. απο την 2η θέση.

Βαλένθια – Μπαρτσελόνα με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις* και live alerts.

# 4 ματς αήτητη σε ολες τις διοργανώσεις η Βαλένθια στα 7 τελευταία στο «Μεστάγια» εχει πανηγυρίσει μόλις 1 φορά …ανώτερη σε ολες τις γραμμές η Μπαρτσελόνα εχεις τους παίκτες να ξεκλειδώσει οποιαδήποτε άμυνα, μεσοβδόμαδα έδωσε σόου στο Λονδίνο ( 4-2 επι της Τότεναμ ).

# Ομάδα δευτέρας διαλογής η ουραγός Πορτιμονένσε διαθέτει την χειρότερη άμυνα στην κατηγορία ενω σε 7 ματς πρωταθλήματος μετράει 1 νίκη …δυο ταχύτητες επάνω μεσοεπιθετικά η Σπόρτινγκ κερδίζει εύκολα και με διαφορά τερμάτων.

email > Hacker@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
07-10-2018

SPAL 2013 – Inter
Valencia – Barcelona
Portimonense – Sporting CP

2
2
2

1004.90-100
07-10-2018

Lazio – Fiorentina
Sturm Graz – Salzburg
Sevilla – Celta

goal / goal
2
over 2,5

1004.00-100