Το τελευταίο του έτους ….

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Η τελευταία μας στοιχηματική πρόταση για το 2018, με την Premier League να μας δίνει την ευκαιρία να υποδεχτούμε με χαμόγελα και… γεμάτες τσέπες το νέο έτος.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπόρνμουθ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις* και live alerts.

Η Crystal Palace υποδέχεται την Chelsea στο μίνι-Λονδρέζικο ντέρμπι. Η Chelsea δεν διανύει την καλύτερη αγωνιστική της περίοδο, ενώ η Crystal Palace από την άλλη είναι χωρίς ήττα τα τελευταία τρία παιχνίδια, ενώ έκανε και την έκπληξη με τη νίκη κόντρα στην Manchester City. Οπότε αυτό που καταλήγουμε είναι ότι δύσκολο να προβλέψεις τον νικητή, όμως νομίζω πως το Goal/Goal είναι μια πιο ασφαλής επιλογή.

Επόμενο παιχνίδι η Southampton υποδέχεται την Manchester City. Και οι δύο ομάδες αυτή την στιγμή δεν είναι στα καλύτερά τους, αλλά υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ τους, κάτι που σημαίνει πως οι φιλοξενούμενοι θα ψάξουν να «καθαρίσουν» το παιχνίδι από την αρχή και οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν στην κόντρα, ώστε να «κλέψουν» κάτι από το παιχνίδι, όπως έπραξαν από την Arsenal. Ρυθμός, αιφνιδιασμοί πολλά γκολ δηλαδή.

Στο τελευταίο παιχνίδι η Manchester United υποδέχεται την Bournemouth. Η «αναγεννημένη» Manchester United, θα προσπαθήσει να τελειώσει την υπόθεση νίκη, όσο πιο γρήγορα μπορεί και λογικά θα τα καταφέρει και με μεγάλο σκορ, αφού η ομάδα δείχνει πως έχει δέσει με τον νέο προπονητή στο τιμόνι της.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
30-12-2018

Crystal P. – Chelsea
Southampton – Man. City
Man. United – Bournemouth

G/G
Over 2.5
1 & Over 2.5

1005.00-100