Τρίτο διπλό ο Αίαντας …

Δικαιώθηκαν και… κονόμησαν όσοι πόνταραν πάλι στον Άγιαξ. Έχασαν λεφτά στο στοίχημα μόνο όσοι περίμεναν νίκη με περισσότερα από… ένα γκολ. Στο ποδόσφαιρο δεν ισχύουν οι συγκρίσεις τύπου ότι αφού έβαλε τέσσερα εκτός στην Ρεάλ, θα μετρήσει λογαριασμό και με την Τότεναμ. ΄Όπως συνέβη με την Γιουβέντους του Ρονάλντο.

Τρίτο διπλό ο Αίαντας του Άμστερναμ, αυτή τη φορά στο Λονδίνο από την Τότεναμ, και φουλ για τον τελικό του champions league. Έβαλε μονάχα ένα γκολ, αλλά κατάφερε, χωρίς παθητικό ποδόσφαιρο βέβαια, να ευνουχίσει τους αντιπάλους που εγκαινίασαν το νέο γήπεδο της Τότεναμ, αφού αυτοί δεν απείλησαν ούτε μια φορά.

Ανέβασε και έδωσε το δικό του χρώμα στο champions league ο Άγιαξ, ομάδα που δεν υπολογίζοταν καν ούτε για αουτσάιντερ πριν ξεκινήσουν τα παιχνίδια των ομίλων. Πλέον είναι η άξια και με το χειροκρότημα των ποδοσφαιρόφιλων για τον τελικό. Τίποτα δεν είναι σίγουρο, όμως. Τίποτα δεν αποκλείεται. Γιατί να… αποκλειστεί η Τότεναμ πριν γίνει η ρεβάνς; Φαβορί ο Άγιαξ, αλλά στη μπάλα μόνο… μετά το ανάποδο αποτέλεσμα, την έκπληξη, επιβεβαιώνεται ο άγραφος νόμος.

Υπάρχει η θεωρία σύμφωνα με την οποία δεν πάνε μαζί ποδόσφαιρο και τζόγος. Τι να παίξεις στο αποψινό Μπαρτσελώνα- Λίβερπουλ; Να σου πω μια στοιχηματική(;) πρόβλεψη. Η καταλάνικη ομάδα και να μην κερδίσει εντός, ακόμα και να χάσει στην έδρα της, είναι ικανή να πάρει την πρόκριση στο Λίβερπουλ.

email > freekick@tipsmaker.net