τρείς …και το λουρί της μάνας !

… Η συνέχεια επί της οθόνης. Το νέο επεισόδιο την προσεχή Κυριακή στην Τούμπα. Την φιλόξενη και ειρηνική. ΠΑΟΚ και τα μυαλά στα κάγκελα, από τη μια. Θρύλος και πάσης Ελλάδος, από την άλλη. Να μείνουν ευχαριστημένοι όλοι, τούτη τη φορά δεν γίνεται… όπως, δηλαδή, έκατσε η δουλειά με το 1-1 της Αθήνας ανάμεσα στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ και τον κυπελλούχο ΠΑΟΚ.

Έτσι είναι. Και στον Ολυμπιακό ευχαριστημένοι μείνανε με το ”Χ” των άλλων δυο. Έχουν και το δικό τους πόλεμο για την δεύτερη θέση, όμως τον Ολυμπιακό τον βόλευε η νίκη της ΑΕΚ. Η ήττα του ΠΑΟΚ.

Καλή και η ισοπαλία! Μην τα θέλουνε όλα δικά τους στον Ολυμπιακό. Οι 8 βαθμοί έγιναν έξι, κι αν τα καταφέρουν όπως την άλλη φορά, να το πάρουν στα χαρτιά, χωρίς αγώνα, η διαφορά με τον ΠΑΟΚ θα μειωθεί στους τρεις. Και το λουρί της μάνας μετά…

Ευχαριστημένος και ο ΠΑΟΚ με το 1-1 στο ΟΑΚΑ. Παρέμεινε αήττητος. Διατηρεί διαφορά ασφαλείας. Έχει και τη δικαιολογία ότι επί μια ώρα έπαιζε με δέκα.

Ευχαριστημένη και η ΑΕΚ. Έφαγε αστείο γκολ. Δεν της δόθηκε πέναλτυ. Κυριάρχησε στο παιχνίδι. Άρα, ήταν άτυχη. Άρα, λίαν καλώς στις εξετάσεις. Και στην Τούμπα τι να ελπίζει η ΑΕΚ; Να σκοτωθούν οι άλλοι δυο. Να βγάλουν τα μάτια τους. Να μην κερδίσει κανένας. Να τιμωρηθούν και οι δυο πακέτο. Από τη ρίψη χαρτιού τουαλέτας. Από χαρτομάντηλα χήρας. Από μελανόχαρτα, από τσιγαρόχαρτα στο εργοστάσιο του Ιβάν, από επιστολόχαρτα, από βαλσαμωμένα πουλιά. Ό,τι άλλο παίζει στην κερκίδα.

email > freekick@tipsmaker.net