«Φουλ» του Over

Asian bet

Καλό σας απόγευμα,

Πολλά γκολ περιμένουμε από τις σημερινές αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων για την επιστροφή μας στο ταμείο.

Αναλυτικά…

Η Γαλλία θα αντιμετωπίσει την Γερμανία για το Nations League. Το σύνολο του Γιόακιμ Λεβ παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα τραγικό πρόσωπο, κάτι το οποίο φάνηκε και από την βαριά ήττα του με 3-0 από την Ολλανδία. Η Γαλλία είναι πολύ καλύτερη ομάδα και πιστεύουμε ότι θα επικρατήσει των «πάντσερ». Παρόλο αυτά, θα αποφύγουμε να ποντάρουμε στους γηπεδούχους και θα πάμε με την επιλογή του Over 2.5, καθώς περιμένουμε κάποια στιγμή οι Γερμανοί να βγάλουν αντίδραση.

Μαγική ήταν η Ολλανδία κόντρα στην Γερμανία, με την παρέα του Μέμφις Ντεπάι να κάνει ότι θέλει τους Γερμανούς. Πλέον, θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό αγώνα το πολύ δυνατό Βέλγιο σε φιλικό αγώνα, σε μία αναμέτρηση που αναμένεται να έχει πολλά γκολ. Οι Βέλγοι διαθέτουν τεράστιες επιθετικές αρετές, οι Ολλανδοί νεανικό σύνολο και ταλέντο και θεωρούμε ότι θα ανοίξει ο ρυθμός του αγώνα, σε ένα φιλικό ματς χωρίς σκοπιμότητες.

Τελευταία μας επιλογή από την αναμέτρηση της Νορβηγίας κόντρα στη Βουλγαρία. Ίσως αδικεί το σετ των αποδόσεων τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έχουν παρουσιάσει πολύ καλό πρόσωπο μέχρι στιγμής στο Nations League. Θα αποφύγουμε κάποιο σημείο και θα πάμε και εδώ με την επιλογή του Over 2.5. Οι Βούλγαροι στα τελευταία τους 4 ματς, έχουν φέρει 3 Over 2.5, σημείο που περιμένουμε να επιβεβαιωθεί παρά το γεγονός ότι οι Νορβηγοί παίζουν κλειστά στο γήπεδό τους, καθώς στη σημερινή αναμέτρηση θα προσπαθήσουν να βρουν το γκολ, αφήνοντας κενούς χώρους και στην άμυνά τους.

email > asianbet@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
16-10-2018

Belgium – Netherlands
France – Germany
Norway – Bulgaria

Ο 2.5
Ο 2.5
Ο 2.5

100 7.03 -100