Φρούριο το «Μεστάγια»

Hacker

Πάμε στις επιλογές της Κυριακής :

Ολυμπιακός – ΑΕΚ με επιστροφή χρημάτων*, αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις.

# Ανώτερη σε ολες τις γραμμές του γηπέδου η Λιλ αποδίδει τα μέγιστα στο τερέν, άγγιξε τις 5 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα ( τερ.13-3 ) δεν βρίσκεται τυχαία στην 2η θέση της κατάταξης …πίσω απο την μπάλα η Μονπελιέ έκλεισε τα 5 ματς αήτητη εχει δύσκολο γκολ.

# 4η στον πίνακα η Ράντερς υστερεί παραδοσιακά μπορεί το γκολ της τιμής …φουλάρει για τίτλο η Κοπεγχάγη τρέχει 10 ματς αήτητη προέρχεται απο 5 σερί νίκες εκ των οποίων στις 4 απο αυτές δεν εχει δεχτεί γκολ.

# Στα καλύτερα φετινά της η Βαλένθια μετράει 1 ήττα στα 12 εντός έδρας  χτίζει παράδοση στο «Μεστάγια» ( 12-1-0 ) μεσοβδόμαδα «πέρασε» με καθαρό σκορ 0-2 απο την Σέλτικ για το Γιουρόπα Λιγκ. Ακίνδυνη μακριά απο την βάση της η Εσπανιόλ δύσκολα να κάνει την υπέρβαση.

# Μηδέν βαθμούς μεσα στο 2019 η Κασίμπασα δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι … σε τιμές ευκαιρίας το «διπλό» της Γαλατά ειναι στο -6 απο την κορυφή θα το καθαρίσει με συνοπτικές διαδικασίες.

# Σε καλό φεγγάρι ο Άρης πέρασε «αέρας» απο την Τρίπολη ( 0-3 ) βλέπει ευρώπη, ενδεικτικά συμπλήρωσε 3 σερί νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ, στο καπάκι εχει να παίξει με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό …χειρότερη εκτός έδρας άμυνα της κατηγορίας ο Πανιώνιος μετράει 20 γκολ παθητικό.

#  Έδρα, φόρμα και παράδοση συνηγορούν σε νίκη της Λεβερκούζεν, κρας τεστ το ματς ακολουθεί η ρεβάνς της Πέμπτης κόντρα στην Ρώσικη Κράσνονταρ …εν μεσω βαθμολογικού πίνακα η Φορτούνα δεν εχει θέματα παραμονής.

email > Hacker@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
17-02-2019

Valencia – Espanyol
Kasimpasa – Galatasaray
Aris – Panionios

1
2
1

100 5.65 -100
17-02-2019

Lille – Montpellier
Randers – Koebenhavn
Leverkusen – Fortuna D.

1
2
1

100 5.36 -100