Χτύπησε φόρμα η Νάντ …( TAMEIO – 4,54 )

Hacker

Πάμε στις βασικές επιλογές της Κυριακής :

Μονπελιέ- Μαρσέιγ με επιστροφή χρημάτων*, αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις.

# Δυνατή στην έδρα της η Ουτρέχτη μπροστά στο κοινό της παίζει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας σκοράρει μίνιμουμ 2 γκολ ανα αγώνα…σύνολο κατώτερης δυμανικής η Ντεν Χάαγκ προέρχεται απο αρνητικές εμφανίσεις δεν είναι σε θέση να απειλήσει.

# Χτύπησε φόρμα η Νάντ τρέχει 3 συνεχόμενες νίκες σκοράρει στον μέγιστο δυνατό βαθμό ( 9 γκολ ενεργητικό ) παίζει με την παράδοση υπερ της …ουραγός στον πίνακα η Γκινγκάμπ δεν μπορεί να σταυρώσει νίκη.

# Οριακά αποδεκτός ο ασος της Σπάρτακ Μ. εχει βρεί πατήματα θα το καθαρίσει ενδεχομένως απο ημίχρονο …στα χαμηλά στρώματα της  βαθμολογίας η Ουράλ εκτός έδρας σκοράρει μετα κόπων και βασάνων.

# Η πρόσφατη ήττα απο την Τενερίφη χάλασε το αήτητο σερί 8 αγωνιστικών απο πλευράς Αλκορκόν, σούπερ για τα δεομένα της κατηγορίας μετράει 6/7 νίκες εντός δεν εχει δεχτεί γκολ στα 8/9 …τον τρίτο λόγο στην αναμέτρηση η Ράγιο Μαχανταόντα εχει 3 σερί ήττες εκτός.

# Σε φουλ κατάσταση η Σάντα Κλάρα δικαίως κινείται στην πρώτη 6αδα του πίνακα, αισίως άγγιξε τις 4 σερί νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο… ακρως επιθετικό σύνολο η Σπόρτινγκ Λ. κάνει πρωταθλητισμό παίζει μεσα εξω γιθα την νίκη, ωστόσο η πρόσφατη αλλαγή προπονητή αναμένεται να αλλάξει ισορροπίες και δεδομένα.

# Τελικός παραμονής το ματς για Μπαία και Σαπεκοένσε στην ιδια ευθεία αγωνιστικά οι ομάδες κινούνται στα ορια του υποβιβασμού θα ψάξουν το αποτέλεσμα με οτι αυτό συνεπάγεται … ταβάνι τα 2-3 γκολ μας καλύπτουν απόλυτα.

email > Hacker@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
04-11-2018

Utrecht – ADO Den Haag
Nantes – Guingamp
Alcorcon – Rayo M.

1
1
1

100 4.54 +354
04-11-2018

Spartak Moscow – Ural
Santa Clara – Sporting CP
Bahia – Chapecoense

1
goal / goal
TG 2-3

100 5.94 -100